Львів знову засипає снігом

Снігопади у Львові

Не встигли ми як слід пережити снігопади, які вирували на території Львова та області 14 та 15 березня, як знову ж вони прийшли до нас.

У вчорашній статті блог Воробуса писав про штормове попередження, але багато хто у нього вже не вірив.

«Живий» приклад.

Йду я вчора з роботи, зустрічаю знайомих, сіли попити кави і один з них мені каже, цитую: «От читав сьогодні твій блог і ти писав що знову будуть снігопади, а вже на вулиці 9 година вечора і ними навіть не пахне».

Звісно що Воробус почав відтакуватися, що це лише прогноз погоди, він може бути різним, але коли йшли додому, то зауважили досить таки цікаву деталь – здійнявся дуже сильний вітер. А він, як відомо, може принести багато чого.

Сьогодні зранку просинаюся і не вірю своїм очам. Вночі сніг таки пішов і за кілька годин нападало його достатньо таки багато. Але, якби ж то він перестав, а снігопади навпаки посилюються і все це супроводжується сильними поривами вітру.

вулицю Левицького засипало снігом

От вам і штормове попередження, снігопади і так далі. На роботу Воробус заїхав досить таки нормально, але щось мені здається так завжди не буде. Назад їхати буде дуже весело.

Буквально нещодавно розмовляв із товаришем, то він розповідав, що вже є проблеми з електротранспортом на вулиці Кульпарківській, не їздить трамвай №2.

Також читайте:   Доставка квітів у Львові від «Букетик 24»

Причина? Є проблеми з проводами. Далі буде?

снігові заметілі на вулиці Франка

Щодо снігової техніки і розчищання вулиць, чи то я їх просто не зауважую, чи то просто її там нема?

Звісно що снігопади поки що не такі як минулого разу, але все ж опади є.

Радує одне, наступають вихідні і люди не будуть мордуватися з доїздом на роботу. А тим кому все ж треба буде їхати буде весело і ще й як. Одним із таких має бути Воробус, якщо завтрашній поєдинок футзальної ліги не перенесуть.

маршрутки у Львові ледве їдуть

Якби там не було, бережіть себе, не виходьте з дому без нагальних справ і в жодному разі не їдьте в райони своїми автівками. Це не жарти попасти в сніговий полон. Добре, якщо ще по дорозі є хата і там десь сховаєтеся, а якщо нема? Бензин згорить і все, хоч бери і замерзай.

а люди мерзнуть на зупинках транспорту

До речі, синоптики прогнозують що снігопади будуть не тривалими і вже завтра вони мають припинитися.

P.S. Друг телефонував, каже що на Сихові великий автобус 4а не міг виїхати під гору, люди змушені були довго чекати щоб він зрушив з місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. tarambas 23.03.2013 пише:

    😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*