Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдома перемагає Локомотив і скорочує рахунок у серії - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдома перемагає Локомотив і скорочує рахунок у серії

Енергія обігрує Локомотив

Одразу ж після нашого футзального поєдинку на Кубку весни ваш покірний автор зібрав свої манадки і поїхав на дуже цікавий футзальний поєдинок що відбувався в нашому місті.

Справа у тому, що в чемпіонаті України зараз триває півфінальна серія плей-офф, і що радує те, що в ній приймає участь команда із нашого міста – Енергія.

Після двох поразок на виїзді у Харкові для «енергетиків» сьогодні був матч не на життя, а на смерть. Якщо Енергія програла, то би дозволила Локомотиву вийти у фінал і вже змагатися за золоті нагороди.

Але, вона цього не дала зробити, і на радість своїм фанатам змогла перемогти із рахунком 3-1 і скоротити рахунок у серії до 1-2 на користь Локомотива. Та, про все по-порядку.

Люблю я робити детальний аналіз гри, але сьогодні по браку часу цього робити не буду. Чому, тому що гру можна розділити на три частини.

Перша – це початок гри, який суттєво вплинув на загальний результат. Чому? Команди розпочали без розвідки і до 4 хвилини Енергія двічі відзначилася, а Локомотив лише раз.

Другий ключовий епізод – це витівка гравця гостей Євгена Клочка і третій забитий гол господарів майданчика.

Гравець Локомотива умудрився за хвилину отримати 2 жовті картки, які автоматично перетворилися на вилучення. «Енергетики» молодці, бо зуміли вдало реалізувати чисельну більшість.

Також читайте:   Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в новому сезоні

Третій епізод гри – гра із п’ятим польовим гравцем гостей. Так, катали вони добре, але блискуче грали в ці хвилини як і в цілому гру вся команда Енергії і їхній кіпер.

Останній не раз відбивав удари і я би його визнав кращим гравцем поєдинку.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 3-1, а це означає, що завтра відбудеться ще одна зустріч між цими командами. І знову ж таки львівській команді треба перемагати щоб перед вирішальним поєдинком у Харкові зрівняти рахунок у серії.

До речі, в іншій півфінальній парі вже визначився перший фіналіст і ним став івано-франківський Ураган, який і в третьому матчі був сильніший за свого опонента – ЛТК. На цей раз «франківці» перемогли із рахунком 8-4.

Насамкінець додам, що в неділю, 26 травня, гра між Енергією та Локомотивом розпочнеться о 15 годині.

Вперед, Енергія, треба перемагати.

P.S. Також кілька слів хотілося би сказати за вболівальників. Фанати як Енергії, так і Локомотива чудово підтримували своїх улюбленців і на такі матчі ходити хочеться.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*