Теніс. Вімблдон. Долгополов перемагає, Стаховський покидає турнір - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Долгополов перемагає, Стаховський покидає турнір

Долгополов крокує далі

Тенісні поєдинки у рамках турніру «Вімблдон» тривають на кортах Лондона. Вчора правда цілий день дощило, що трохи зіпсувало плани організаторам змагань. Одні поєдинки переривалися по два рази, інші – так і не завершилися банально через темряву.

Звісно, ми вболівали перш за все за українських спортсменів, а саме за Олександра Долгополова та Сергія Стаховського.

Олександр після того як його поєдинок із колумбійцем Хіральдо було відмінено через дощ, вчора вийшов на корт, спочатку ніяк не міг зібратися. Після того, як українець повів 3-0, він дозволив своєму супернику зрівняти рахунок у зустрічі 5-5, але таки зібрався із силами і переміг 7-5.

В третьому сеті боротьби вже не було і Долгополов переміг легко 6-3.

Тепер у наступній стадії змагань наш спортсмен зіграє із іспанцем Давідом Ферером. Ця гра обіцяє бути дуже цікавою, але, звісно що фаворитом у цій зустрічі вже буде суперник Олександра. Будемо тримати кулаки за співвітчизника і бажаємо йому перемоги.

Також вчора свій поєдинок проводив український тенісист – Олександр Долгополов. Його суперником був австрієць – Мельцер, який не такий титулований як той же Федерер , але йде вище рейтингом від українця.

Також читайте:   Футбол. Україна - Чорногорія (фото)

Перед грою мене запитували кому ж віддаю перевагу. Незважаючи на те, що вболіваю за українця, все-таки, перемогу віддавав таки австрійцю. Чому? Відновитися нашому спортсмену після виснажливого поєдинку із Роже Федерером було важко.

Мої прогнози таки збулися. Стаховський програв, хоча, якби не травма, думаю міг би ще потягатися. А так, 2:6, 6:2, 5:7, 3:6 і далі йде австрієць.

Сергію ж дякуємо за його виступ на одному із найпрестижніших змагань «Великого Шолому». Те, як він обіграв Федерера буду пам’ятати ще довго. Це щось на кшталт того як українець Медведєв грав у фіналі із Агасі, вигравав 2-0 по сетах, але таки програв 2-3.

Змагання «Вімблдону» тривають і сьогодні на вболівальників очікують нові поєдинки. До речі, досить таки добре, що на телебаченні теніс почали транслювати по телеканалі – «XSport». Вже не треба шукати посилань в інтернеті щоб глянути на гру улюбленого спортсмена.

Насамкінець додам, що поєдинок між українцем Долгополовим та іспанцем Ферером, якщо все буде добре з погодою, розпочнеться о 16 годині 50 хвилин.

Вболіваймо за наших!!!

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 29.06.2013 пише:

    Помилка невеличка, один раз замість Сергія написав Олександра 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*