Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Говерла (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Говерла (відео)

Карпати перемагають Говерлу

У 7-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Ужгород – команду Говерла.

Гра, на радість львівських вболівальників футболу, завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 1-0.

Давненько ваш автор не був на стадіоні, але вчора така нагода таки випала. День – вихідний, хороша погода, чому б не сходити на футбол. Можливо саме з Воробусом на трибунах команда переможе? Як виявиться згодом, я таки став фартовим для команди.

Але, про все по–порядку.

Розпочну свою розповідь з організаційних моментів. Так от, людей на футбол у Львові зараз ходить мало і дуже прикро це бачити. Причина? Команда не показує тих результатів, яких від неї очікують, плюс дорогі квитки. Вибачте мені, але 40 гривень – найдешевший квиток, це ще треба придумати.

Відповідно і вчора на футболі зібралося не більше 5-6 тисяч вболівальників.

Гра. Вона, чесно кажучи, розчарувала. Дивитися футбол по телебаченні – це одне, а ось на стадіоні зовсім інше. Карпати грали слабо, а їхні суперники – Говерла ще слабше. Ніби в гостей і фінансування є, тренер хороший, а за всю гру створили один момент і то він відбувся після помилки воротаря Карпат – Підківки.

А що Карпати? Команда Севідова була активною у перші хвилини гри, коли вдалося створити два небезпечні моменти і у другому таймі забила гол. Все… На жаль, але, але це все.

Також читайте:   Футбол. Чому Блохін програв Луческу?

Гол відбувся з нічого. На 57 хвилині Зеньова вивели віч-на-віч із кіпером Говерли і він точно пробив у кут воріт.

Говерла одразу ж активізувалася, хлопці з Ужгорода почали багато комбінувати, виділявся зокрема Лисенко, Балашов та Райчевіч. Але, Карпати стояли стіною.

Тренер львівської команди нічого не придумав як після голу зняти всіх нападників і випустити побільше захисників. А потім було як у селі – маєш м’яч, то вибивай подалі від воріт.

Таким втримали переможний рахунок, здобули три очки. Я розумію, що то таке, але незабаром на нас очікують матчі Ліги Чемпіонів (Шахтар, Динамо, Дніпро, Металіст). Вони явно не будуть з нами бавитися.

І ще один цікавий епізод з гри. Оплесками зустріла львівська публіка вже колись екс-гравця Карпат – Михайла Кополовця. Помітно було, що людина старалася і вкотре дуже шкода, що такі гравці залишають команду як: Худоб’як, Кузнєцов, Міша, Кожанов й так далі.

Карпати перемагають, здобувають три очки і з 7-ома пунктами в активі займають 10-тне місце у турнірній таблиці.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться вже наступного тижня. Львівські Карпати свій поєдинок чергового туру зіграють 31 серпня на виїзді із командою – Севастополь.

Початок зустрічі о 21 годині 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zars 26.08.2013 пише:

    А як Дніпро порвав Шахту!!! Ото сила! (…і за Дніпро Федецький грає… і то добре грає)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*