Підсумки роботи блогу Воробуса в серпні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в серпні

Підсумки роботи в серпні

Завершується останній літній місяць року, серпень, попереду осінь, похолодання і вже поступово будемо наближатися до зими. Час минає швидко, що не кажіть.

Традиційно в кінця місяця блог Воробуса підводить підсумки своєї роботи. Цього разу винятків не буде і все буде підбито по плану.

Що вдалося зробити, а що навпаки не вдалося редакції блогу та чого слід очікувати у вересні читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, розпочну із того, що вашому автору таки не дуже то вдалося десь поїхати хоча б в гори. А причина досить таки банальна – травмована нога, яка не дозволяє на всі сто відсотків пересуватися так як цього потребують гірські умови.

Можливо у вересні таки вдасться здійснити свою мрію і таки обійти всі озера Аршині. Та, наперед нічого загадувати не буде.

У серпні виокремив би такі події:

Свята. Святкування Дня незалежності, свято Хліба, фестиваль «Захід», Тустань-2013. Всі ці події пройшли на «ура» і багато людей залишилося задоволеними. Єдине, що трохи би урізноманітнили програму дня народження нашої держави, а то було щось скучнувато.

Спорт. Як завжди добре пройшов традиційний футзальний Кубок Львівщини. Вашому автору вдалося відвідати багато поєдинків і побачити в ділі не лише українські, а й іноземні команди. Переміг несподівано казахський Тулпар, хоча Газпром із Росії дуже сподобався.

Попереду баталії чемпіонату України на які очікуємо з нетерпінням.

Також читайте:   Чи існує життя без В Контакті?

До спортивних подій також би відніс першу перемогу львівських Карпат та епопея із продажем квитків на гру між збірними України та Сан-Марино. Квитки розібрали буквально за якихось два-три дні і зараз купити перепустку на футбол практично не реально.

Львів. Тут би виділив таку подію як озеленення площі Галицької. Звісно, робити це треба весною, а не восени, але вже принаймні вдалося зрушити із мертвої точки і поступово почалася програма озеленення міста Лева.

Парки. Так сталося, що у серпні Воробус досить часто бував у парку «Знесіння». Причина? Хотів глянути як же там буде працювати канатна дорога, яку нещодавно офіційно там відкрили. За одно і глянув у якому же стані перебуває один із кращих парків міста.

І, насамкінець, вдалося вживу познайомитися із блогером із міста Рівне – Павлом та провести мінімальний конкурс. Правда ніхто у ньому не переміг, але я думаю перемоги ще будуть і не одна.

Що слід очікувати читачам блогу у вересні? Футзальний турнір команди Воробуса, матч збірної України у Львові, багато культурних подій, зокрема, книжковий форум, який постараюся відвідати, черговий конкурс, багато студентів на вулицях міста, а можливо і нова пісня у виконанні автора блогу.

Залишайтеся з нами, а ми постараємося так зробити щоб вам було цікаво.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. vrubli 31.08.2013 пише:

    Особливо чекатиму нової пісні! 😉

  2. Архіваріус 01.09.2013 пише:

    vrubli,
    Та Воробус не композитор і не поет – він просто залітна птаха… 😀

  3. vrubli 01.09.2013 пише:

    Архіваріус, саме тому і чекатиму 😀

  4. Архіваріус 01.09.2013 пише:

    vrubli, А саме на що?

  5. vrubli 01.09.2013 пише:

    Архіваріус, просто Воробусова творчість привертає до себе неабияку увагу. І якщо його “Червона рута” це доволі таки хороше виконання, то чого лиш вартий його танець “Марджанджа” 🙂

  6. Vorobus 02.09.2013 пише:

    vrubli, дякую, Ольго. 😳 😳 😳

  7. Vorobus 02.09.2013 пише:

    vrubli, даси майстер-клас?

  8. vrubli 02.09.2013 пише:

    Vorobus, о ні!!! з “Марджанджою” тебе ніхто не переплюне 😀

  9. Пилип Арсенійович 02.09.2013 пише:

    Vorobus, vrubli, діти мої ви створені один для одного :music: :music: :music:

  10. Пилип Арсенійович 02.09.2013 пише:

    vrubli пише:
    Vorobus, о ні!!! з “Марджанджою” тебе ніхто не переплюне :D

    станцюйте у парі 😛 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*