Instagram – нова соціальна мережа для швидкого завантаження фото в інтернет - Блог про Львів

Instagram – нова соціальна мережа для швидкого завантаження фото в інтернет

Instagram

Нещодавно ваш автор дізнався про досить таки нову для мене соціальну мережу. Знаю, знаю, ви зараз скажете, що ці соціалки і так дістали, але про неї розкажу.

Сидів я нещодавно за чарочкою кави з однією дівчиною і тут вона раптом каже, цитую: «Прикольне меню, зараз сфотографую і за допомогою додатку Instagram розшарю це фото в соціальні мережі».

Чесно скажу, нічого не зрозумів що вона сказала, але слово мені сподобався і почав її розпивати що таке той Інстаграм і з чим його треба їсти.

Дівчина розповіла, що Instagram – це нова соціальна мережа за допомогою якої можна ділитися із світом своїми фотографіями. Друзів можна шукати як самій соціальній мережі, так і в таких відомих «соціалках» як: ВКонтакті, Твіттер та Фейсбук.

Читав багато в інтернеті, що цей додаток сумісний зі специфікацією IPhone, IPad і IPod на IOS 4.0 і вище, а також з телефонами на Android 2.2 і вище.

Через комп’ютер теж можна зареєструватися, але там вже складніші шляхи.

Що ж, беру я свого смартфона, заходжу у магазин – Google Play, набираю у пошуку назву програми і скачаю собі на телефон. Займає вона не багато, приблизно 15 «метрів».

Встановили програму, тепер треба зареєструватися. Просто вводите свою електронну пошту, пишете ваш нік, який буде відображитися на головній сторінці додатку «Instagram» і натискаєте кнопочку – Register.

Також читайте:   Не можу завантажити відео "В Контакті"

Що мені не сподобалося, так це те, що в меню програми нема хоча б російської мови. Але, можливо це я погано шукав, але і англійська мені підійшла.

У середині програми є багато видів меню, Перше що би радив, так це відредагувати власні дані: поставити фото, написати коротку інформацію про себе й так далі.

Коли натиснете кнопочку «дім», то перед вами з’явиться ще чотири пункти меню, такі як: фото людей, завантаження власних фото, ви читаєте (новини друзів) і вас читають,

Нас, перш за все, цікавить завантаження фотографій. Тут на вибір є зробити власне фото онлайн і завантажити його із галереї.

Вибираємо другий варіант, шукаємо на телефоні фото, натискаємо далі й з’являється меню: підпис фото, розшарення у соціальні мережі, додавання людей й так далі.

Я підписав фото, вибрав відправити у фейсбук і за декілька секунд фото з’явилося у мережі.

Мені сподобалося, швидко, весело і зручно. Отак сидите на морі, попиваєте пивасік і відсилаєте фото друзям хай трохи позаздрять. 😀

До речі, точно не знаю, але при бажанні можна ще й показати місце де ви знаходитеся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Bohdan 21.09.2013 пише:

    Воробус, ти запізнися зі статтею років так на 2.

  2. VIK 24.09.2013 пише:

    Bohdan, краще пізно ніж ніколи 😀 😀 😀

    Просто Воробус відкрив цю соціалку для себе нещодавно, і тепер буде ще й там себе популяризувати 😀 😀 😀

  3. Вертоліт 25.09.2013 пише:

    Bohdan, Цілком згоден 💡

  4. Brothersew 31.07.2014 пише:

    Хай.
    Цікаво тут. Мені сподобалося!
    Продовжуйте в тому ж дусі! 🙂

  5. Машулька 24.02.2015 пише:

    Sadder

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*