Як Воробус і компанія співали в автобусі №3а - Блог про Львів

Як Воробус і компанія співали в автобусі №3а

Спів у автобусі

Любить автор блогу пригоди і ще й як. Такий вже народився, що куди не піду чи не поїду постійно щось цікаве відбувається.

Не став виключенням і вчорашній день. Не секрет, що Воробус любить писати часто на тему транспорту. Переважно я його критикую, але цього разу не буду. Чому?

Про це читайте у черговій статті на блозі.

Так от, опісля фільму «Тіні незабутих предків» Воробус з друзяками повертався додому. Людей на кінцевій зупинці «King Cross Leopolis» було дуже багато.

І справа тут не у фільмі, а в тому що вчора, 17 листопада студенти відзначали своє свято. Відповідно і розважальний центр був трохи забитий людьми. Плюс проходив концерт.

Так от, чекати на автобус Воробусу й компанію довго не довелося, єдине що потім цей же автобус набився людьми так, що не було де встати.

Тіснява, жара…. Нема де пройти.

Що робити цілу дорогу? І тут автор блогу вирішив продемонструвати свої організаторські здібності і трохи повеселити народ, а це були переважно люди молодого віку.

Як ви думаєте що ми зробили? Ми просто почали співати українські пісні. Народ так тим захопився цим ділом, що за якихось кілька хвилин співав вже весь автобус.

«Червона рута», «Час рікою пливе», «Ти ж мене підманула», … що ми лише не співали. У перерві між співами люди говорили вітальні слова студентам. Сміху то було.

Також читайте:   Евакуатори як протидія водійському рагулізмові

Пам’ятаю хтось навіть почав співати англійську пісню. Але, як кажуть, не пішло. 😀 Люди казали що таке не канає і далі співали українське.

А коли хтось із людей виходив весь автобус плескав у долоні. А одному панові навіть «многая літа» заспівали. 😀

Знаю, зараз люди можуть сказати що Воробус трохи вар’ят і не треба порушувати громадський порядок, на що я відповім що коли ж ми ще будемо веселитися як не зараз поки молоді.

Час невблаганно минав і за деякий час Воробус з друзяками покинув автобус, бо вже настала черга моєї зупинки. Не знаю чи співана продовжилася, але знаючи як на заді співали дівчата, думаю продовжилася і тривала до кінцевої зупинки, а це площа Різні.

До речі, цікавим був той факт, що якась дівчинка весь наш виступ знімала на камеру. Тому, не дивуйтеся якщо ми десь потрапимо на популярний сайт для перегляду відео.

Ось такі от справи. Робочий день продовжується, тому всім бажаю гарно його провести і нехай цей робочий тиждень буде таким же веселим як і вчорашній автобус під номером 3а.

А сьогоднішню статтю завершу традиційними словами – так завжди не буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*