Лижний сезон: правила безпеки понад усе - Блог про Львів

Лижний сезон: правила безпеки понад усе

Будьте обережними

Лижний сезон продовжується, а з ним і будуть з’являтися все нові та нові публікації на цю тему.

Як відомо, минулої суботи, ваш покірний автор вкотре їздив на лижі на відомий курорт Буковель.

Загалом поїздкою і катанням задоволений, якби не прикрий випадок що стався зі мною в кінці дня.

Діло було так. Коли Воробус вже «їхав у гараж», а треба було мені піднятися другим підйомником і спуститися однією із перших трас щоб згодом доїхати до нашого транспортного засобу.

Піднявся я такий на гору, востаннє помилувався краєвидами і помаленьку почав спускатися трасою 1c. Вона така простенька, тому не треба сильно напрягатися щоб з’їхати.

Їде собі ваш автор спокійно, по дорозі минаю багатьох лижників, бордерів, аж раптом на одному із перехресть ні з того, ні з сього у мене просто таки влітає дівчина на лижах.

В останній момент Воробус побачив, що дівчина несеться без гальм, але вийти цілим з цієї ситуації мені вже не вдалося, бо переді мною були діти.

Як наслідок, дівчина мене збила з ніг і я добряче вдарився головою. На щастя мав шолом, а то не знати щоб зі мною було, бо і так в очах потемніло.

На моє зауваження куди дівчина несеться і для чого їхати по трасах, які не під силу вона сказала щоб я не приставав і сам винен.

Також читайте:   3 грудня відкрився лижний сезон на Буковелі

Це ж треба таке бовтнути, бо по головній їхало багато людей, а дівчисько виїхало десь з лісу.

Що цікавого того ж дня зауважив що дуже багато «чайників» каталося на червоній трасі під номером 2а. Так що, мені так здається вони там теж могли начудити і добряче.

До чого я це все веду? Неодноразово вже писав що власникам курорту треба за подібне дискваліфіковувати. Ну, не може такого бути щоб людина, яка не вміє кататися їхала без гальм.

А якби Воробус шолома не мав? Безпека понад усе і її треба завжди дотримуватися. Коли вперше приїхав на «Буку», то не міг зрозуміти для чого мені шолом. До того катався без нього і нормально було. На що мені люди сказали, щоб я не видумував, а його таки надягав.

В тому ж Славську цей компонент не обов’язковий, а дарма. От мої друзі каталися і казали, що неодноразово стукалися на підйомнику головами, палками і так далі. А якщо шолома нема, до чого це може призвести?

Пам’ятайте, крім вас на трасах катаються ще інші люди і їх також треба поважати. Ви не їздите один, тому будьте уважними, обганяйте зліва і коли є можливість пригальмовуйте.

Так завжди не буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. NoName 24.12.2013 пише:

    Шолом на Буковелі – обов”язковий атребут. А на рахунок дівчини, певно автор навмисне зробив так, щоб вона на нього наїхала і збила, таким чином, хотів з нею познайомитися 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*