Байки від Косопизда: байка про Зоряна Паленичка - Блог про Львів

Байки від Косопизда: байка про Зоряна Паленичка

Байка про Зоряна Паленичка

Нашому активному коментатору – пану Омеляну Косопизду так сподобалося писати публікації, що він вирішив запровадити таку собі підрубрику, яка буде називатися – «Байки від Косопизда».

Сьогодні у світ вийде його пробна байка, буде вона розважального характеру і якщо читачам блогу вона припаде до душі, то Омелян мені шепнув на вухо, що буде і на далі творити й творити. 😀

Воробус іде «курити в сторону» і віддає на деякий час блог Косопизду, щоб той порадував чимось читачів нашого ресурсу чимось веселим. 😀

Отже, салют, це знову Омельку Косопизд і читайте мене частіше.

Це історія про такого собі хлопця якого звали Зорян Паленичка.

В юному віці батьки виїхали закордон на заробітки в Португалію. Оскільки роки 90- ті були важкими, роботи не було і виживати , якось тай треба було.

У 2000 році Зоряну не дали закінчити школу і вивезли на ПМЖ в Португалію. Зорян наш хлопець був козаком, витримати солодкого Європейського життя не зміг і сказав батькам, що їде в Україну, де в нього нікого не залишилось оскільки бабуся та дідусь померли.

Як батьки відпустили його ніхто достеменно не знає, але ось тут починаються пригоди нашого Паленички.

Зорян спочатку хотів ремонти робити в хаті, повчати всіх життя європейського, але “Кулєги” переконали його бігти в “магаз” за 0,5 оковитої, і понесло Зоряна в життя сповненого алкоголю та розваг, забув він про все на світі.

Також читайте:   Студентські відео приколи

Це тривало до того моменту , поки Зоряна не “відгупали” газовим ключем. 😀

Наш герой вирішив змінити життя за ті роки, що пиячив і завів ферму оскільки слава Дзідзя не давала йому спокою він вирішив вирощувати свиней .

А завів він не мало і не багато аж 14 пацюків, фантазії в нього не було і назвав їх всіх Мейсонами, а ще купив 2-х когутів і назвав їх Орко та Іванчик в честь своїх родичів.

Ой любив Мейсонів сильно, літом ходив і збирав їм хрущів і перемелював через м’ясорубку і додавав цукру. Такі ось ласощі робив їм, а ще мав пса Топіка, але той здох, бо Зорян кормив його “сухаріками”.

Зараз під Різдво в нього залишилося 13-ть Мейсонів, бо заколов арматурою любимчика свого самого старшого Кнурика чи то Свиноматку, як потім вияснилось.

А ще появився кіт назвав його “Кітушка” бо полюбилося йому вислів “Тітушки”.

Що з цього правда , а що ні, вирішувати вам дорогі читачі. Це була кумедна байка від Омеляна Косопизда приємного читання !!!

Далі буде….

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stepan 12.01.2014 пише:

    Я лично этого мужика знаю,никакой он не дурак, нормальный чел

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Загадкова історія про Омеляна Косопизда. Частина перша

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*