У Львові день жалоби за загиблими в Києві - Блог про Львів

У Львові день жалоби за загиблими в Києві

День жалоби

Сьогодні надворі 23 січня, четвер, і знову будемо говорити про політику, адже лише сліпий та глухий не знає що зараз відбувається в нашій країні, а саме у столиці нашої країни – місті Києві.

Про політику говорять на роботах, на ринках, у транспорті тощо.

Для тих, хто таки не знає скажу, що на вулиці Грушевського тривають бої між радикально налаштованими активістами та спецпідрозділом «Беркут» і не тільки.

Вимога – відставка діючого керівництва країни.

Вчора в нашій країні було свято, Україна відзначала – день Соборності (день Свободи), а натомість цей день став чорним в історії нашої молодої держави.

Від різного роду травм померло п’ять наших громадян, яких або застрелили спецпризначенці або ж просто знайшли не живими у лісосмузі (як, скажімо, активіста Юрія Вербицького).

Досі не можу зрозуміти як такі ж люди як ми, лише вони є «беркутівцями» можуть так просто стріляти по своїх же людях. Це дуже низько й це буде в них на совісті все їхнє життя. Ніякі гонорари не відмиють цієї плями крові.

В загиблих же були також сім’ї, родичі, діти…. Що ви робите?

У зв’язку із смертями активістів, окремим розпорядженням мера міста Львова – Андрія Садового, сьогодні у місті Лева оголошено день жалоби.

У цей день по цілому місті будуть висіти прапори із чорними стрічками, будуть обмежені розважальні заходи. Мер міста попросив заклади харчування обмеженими розважальні заходи, не має грати музика тощо.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2009 року в Україні

День жалоби за загиблими в Києві

Це велика біда за всі часи незалежності нашої країни, а Україна, до слова, має вже 23 роки. Не такі ми вже і молоді, але ще і не зовсім зрілі.

Блог Воробуса теж приєднується до жалоби за загиблими на Грушевського і сьогодні цілий день більше постів не буде.

Слава Україні!!! Слава Нації!!! Слава Героям!!!

P.S. Щодо останніх політичних новин, то протистояння в Києві триває. Не таке як було вчора, але тим не менше сутички є. Нещодавно прийшов Кличко на барикади.

Такого очікуваного розгону Майдану не відбулося, хоча опозиція вчора про це активно попереджала.

Весь світ просить сторони конфлікту сісти за стіл переговорів. Вчора лідери опозиції зустрічалися із президентом Януковичем, але компромісу вони так і не знайшли. Обіцяли продовжити переговори сьогодні.

А ще є чутки, що може бути введено надзвичайний стан в країні, має бути обмеження в показі телебачення, мобільного зв’язку тощо. Про те, це лише чутки. На ранок 23 січня все працює і перебоїв нема.

А ще у соціальних мережах з’явилися чорні аватари. Не дивуйтеся, це все символи жалоби.

Молимо Бога щоб більше смертей серед нашого населення не було. Нас і так було багато, а за останні роки кількість населення істотно зменшилася.

Далі без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. adekvat 24.01.2014 пише:

    Ходять чутки що Воробус тітушка і їздив за гроші ПР на антимайдан. Так що думайте люди кого читаєте.

  2. Lacost 25.01.2014 пише:

    Це біда… більше нема слів

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*