Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Рак, Лев, Діва) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Рак, Лев, Діва)

Астрологи на дроті

Цілу ніч Воробус літав біля зірок і слухав що ж вони напрогнозують нашим знакам зодіаку. Хвилю таки вловив і у сьогоднішній публікації будемо прогнозувати майбутнє, на цей раз для Раків, Дів та Левів.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2014 рік можна прочитати тут.

А тепер поїхали…

Рак (22.06 – 22.07).

Нарешті такі завжди невизначені Раки навчаться у 2014 році ставити пріоритети у своєму житті. Тобто, точніше сказати навчаться раціонально розподіляти обов’язки у сім’ї та свій робочий час.

У рік коня на людей народжених під цим знаком зодіаку очікують багато нових знайомств. Можливо навіть романтичних, які з часом можуть вирости у щось серйозніше. Хоча, Ракам офіційного оформлення стосунків не прогнозується.

Надмірне захоплення роботою може призвести до погіршення здоров’я. Особливо це стосується нервів та проблем із хребтом. Тому, цьому знаку зодіаку зорі радять більше гуляти на свіжому повітрі, плавати, а також час від часу себе веселити. Як? Наприклад, треба ходити на концерти, в театр, відвідувати КВН й так далі.

Щодо грошей, то з ним якраз у Раків буде все гаразд. Тому, в 2014-ому можна запланувати подорож у країни Європи та Азії

Не виключення що у вас з’явиться авто та новий будинок. Ось так от.

Лев (23.07 – 23.08)

От в кого буде в 2014 році стабільність, так це у Левів. В них і робота буде, й на любовному фронті проблем не намічається. Навпаки, любов просто таки заполонить цей знак зодіаку. Головне в цій ситуації не втратити голову і не наробити собі та вашій половинці небажаних проблем.

Також читайте:   Які ціни на катання на центральній ковзанці міста Львова

Не варто ризикувати і вкладати всі гроші в сумнівні справи. А також давати в борг і розтрачуватися на дрібні покупки. Необхідно проявити особливу обережність у справах пов’язаних грошима і капіталом

Де можуть виникнути проблеми у Левів, так це зі здоров’ям. Не радять зірки споживати багато алкоголю, який так полюбляють наші люди. Також можуть виникнути проблеми із зубами, тому астрологи радять часто відвідувати дантиста. А людям, які мають власні авто радять бути уважними на дорогах.

Діва (24.08 – 22.09)

Хто, хто а люди народженні під цим знаком зодіаку будуть в постійній турботі. Це стосується як сімейних так і робочих справ. Чому так? Все просто, Діви дійдуть до певного рівня розвитку та успіху що викличе появу великої кількості заздрісників.

Тому, зірки радять бути уважними при знайомстві з людьми. Вони в будь-яку хвилину можуть вас підставити.

Тим не менше, все у ваших руках.

Фінанси. Їх в першій половині року особливо не буде, а вже з приходом осені можливі значні фінансові збагачення.

Кохання. От кому, а своїй половинці треба більше приділяти уваги. Можливі суперечки, але лише справжня любов їх вирішить.

Прийдеться подивитися за собою, навіть сходити в тренажерний зал або на аеробіку.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*