Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина перша - Блог про Львів

Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина перша

Що сталося?

18 червня на календарі і знову ж таки продовжує свою роботу блогу Воробуса.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про футбол, адже на полях Бразилії триває 20-й за ліком чемпіонат світу з футболу.

Сьогодні вночі поєдинком між збірними Росії та Південної Кореї завершився 1-й тур у груповому турнірі.

Хто не знає, скажу, що росіяни зіграли внічию, програючи по ходу матчу. Хоча, десь так і думав у прогнозах що буде подібний результат.

Блог Воробуса вирішив більше часу приділити чемпіонату світу, тому після кожного туру буде підводити такі собі підсумки: хто здивував, хто розчарував, чого слід очікувати в наступних турах і так далі.

Признаюся чесно, всіх поєдинків ваш покірний автор не бачив, але на то є вагомі причини. Скажімо матчі розпочинаються досить таки пізно, а зранку як не як треба йти на роботу.

Та, незважаючи ні на що, Воробус в курсі всіх подій і може висловити свою точку зору по тій чи іншій команді.

Група «А»

Як і прогнозувалося фаворитом цього квартету є господарі турніру – команда Бразилії, яка у першому поєдинку перемогла не слабих хорватів. Так, сьогодні вночі вони вже у другому турі зіграли в «суху» нічию із збірною Мексики, але всерівно вони, я вважаю, вийдуть з групи.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ВНЗ. ХНУ ім. Каразіна покуражився у грі з ІФКФВ

Друга ж путівка, на мою думку, дістанеться таки збірній Мексики. В захисті вони грають чудово і думаю хорватам вони теж не програють.

Група «В»

Вже у першому турі тут грянула сенсація. Так, збірна Нідерландів – сильна, але іспанці діючі чемпіони світу. Програвати безвольно із рахунком 1-5 – це явно не для них.

Тепер на команду Дель Боске очікує непроста гра за вихід із групи з чилійцями, які у першому поєдинку були сильнішими за австралійців.

Група «С»

Чесно скажу, тут після першого туру для мене всі команди – загадки. Так, Колумбія та Код-Д’Івуар перемогли своїх суперників, але в наступних двох турах все може кардинально змінитися.

І ще, розчарували греки. Їхній тактиці від захисту таки прийшов кінець.

Група «D»

Сподобалася гра між збірними Англії та Італії. Футболісти обидвох команд дійсно показали якісний футбол, але знову ж таки перемогли «макаронники». Сенсація в цій групі теж була.

Виграючи після першого тайму 1-0, збірна Уругваю умудрилася програти посередній Коста-Ріці, яка зірок з неба явно не хватає.

Тим не менше, це лише перший тур і все може змінитися від поєдинку до поєдинку.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*