На площі Соборній посадили деревця та встановили лавочки - Блог про Львів

На площі Соборній посадили деревця та встановили лавочки

Оновлена площа Соборна

Пише і не показує Воробус, а це означає, що настав новий день і поступово будуть з’являтися все нові та нові публікації на нашому ресурсі.

Перше про що буде говорити, так це про благоустрій нашого міста, адже вчора автор блогу вкотре побачив приємну новинку.

Ввечері у після робочий час Воробус домовився зустрітися із хорошою знайомою. Місце для зустрічі ми вибрали досить таки відоме – площа біля пам’ятника Данилові Галицькому.

Хоча, забігаючи наперед скажу, що біля «коня» ми таки не зустрілися, бо знайома зателефонувала і повідомила що сидить на лавочках біля Галицького ринку.

Воробус спершу подумав, що це лавки у скверику, але коли прийшов на зустріч, то дуже здивувався. Чому? А все просто, неподалік Галицького ринку таки встановили лавочки.

Чимось вони схожі до тих, які розташовані на площі Міцкевича.

Перш ніж розповісти про враження від нововведення звернемося до такої науки як історія.

Так от, про те, що на площі Соборній встановлять лавочки і облаштують клумби ми писали ще напередодні такого великого свята як Великдень.

Тоді, в досить короткі терміни все робили, зносили старі будови, засівали траву.

Та, на моє розчарування, до Великодня так і нічого не зробили. Ну, хіба що можна було прийти сюди і побачити як голуби та ворони ходять по площі у пошуках різних зернят.

Також читайте:   Ремонт вулиці Городоцької триває

За цю площу з часом автор і забув і от вчора знову ж таки загадав.

Враження від нововведення?

Як на мене, вийшло досить таки непогано. Посаджено два деревця, а навколо них змонтовано лавочки. З часом вони мають підрости і має бути дуже і дуже гарно, плюс на газоні виросла трава.

Звісно, є й інша сторона медалі, така як близьке розташування туалету, смітників і фон будинку навпроти.

Туалет в принципі пофарбований, але боюся що з нього може нести неприємним запахом. Вчора, коли сидів там, його не було, але це ще не так жарко на вулиці.

Тому, сподіваюся, цього дискомфорту відвідувачі лавочок та й площі загалом відчувати не будуть.

Смітники. Як бачите на фото, вони теж розташовані достатньо таки близько. Думаю, з ними проблем теж не має бути. Єдине що тривожить, так це бомжі.

Вони з часом можуть спати на цих лавочках і тим самим відлякувати молоді пари чи просто туристів, які відвідують наше місто.

Ну, і нарешті, будинок навпроти. Якщо не помиляюся, це торговельний центр. Там ще тривають роботи, тому таки думаю опісля їх завершення страшні огорожі заберуть.

Ось так от оновилася площа Соборна.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*