На який тип хлопців ведуться дівчата. Частина перша - Блог про Львів

На який тип хлопців ведуться дівчата. Частина перша

Типи хлопців

Давненько на блозі Воробуса не було публікацій на тему: «Проблеми молоді». У чергових публікаціях цю проблему спробуємо виправити, адже стосунки між хлопцями та дівчатами були актуальними завжди.

От часто автору блогу задають питання на кшталт, а чому біля дівчата крутяться освічені, мудрі хлопці, а вони обирають різних тюфіків, гопників, зануд і так далі.

Відповісти на це запитання дуже важко, тому що на то вони і є дівчата. Якби ми їх розуміли з першого разу, то жити було би не цікаво. А так…

Так чому ж дівчата роблять такий цікавий вибір? Десь є думка, що вони просто люблять певний тип мужчин, а ви до цього типу не відноситеся.

Які ж є взагалі типи мужчин?

1. Романтик.

Цей хлопчина з дитинства вірить в класичні романи, такі як описані у багатьох книжках. Він кожного разу дарує дівчині квіти, солодощі, запалює свічки перед вечерею.

Не забуває кожного дня подзвонити коханій, запитати як в неї справи, чим жила цього дня і так далі.

Чому він так непереборний: Дівчатам подобається відчувати, що їх цінують, і романтик забезпечує їм це сповна. Саме романтичні вчинки переконують жінку в тому, що вона потрібна цій людині.

Тим не менше, з романтиками дівчата не часто ходять. Чому? А такі вже ці дівчата зараз.

2. Впевнений у собі.

Думаю, що цією рисою характеру має володіти не лише хлопець, а й дівчина. От уявіть собі, хлопець постійно скиглить, каже що йому все щось не так. Дівчина на нього гляне і подумає собі, а навіщо мені цей тюфік? Їй треба мати впевненість у майбутньому.

Також читайте:   Як пережити нерозділене кохання

Хлопець даного типу – у відносинах впевнений у собі; він не ревнує свою дівчину, і абсолютно не заперечує, якщо її підвозить до будинку колега чоловічої статі, або якщо вона йде в клуб зі своїм давнім другом.

Чому він користується такою популярністю у дівчат? Тому що знову ж таки, їх приваблює впевненість – це аксіома.

Судіть самі: якщо ви думаєте, що ви класний, вона з великою ймовірністю буде думати те ж саме. І потім, саме впевнені люди частіше за інших домагаються успіху – а успішність є потужним фактором привабливості.

3. Гопник (поганий хлопець).

У нього зовсім нема інтелекту, він пише слова з помилками, у прізвищі робить 2-3 помилки, нахабний, грубіян тощо. Ніби лише негатив в даного типу хлопця, але на відміну від того ж романтика він зразу хоче дівчину трах….ти, їздить на авто, знає чого хоче і так далі.

Якщо дівчина йому відмовить, то йому просто нас…ть і він йде шукати нову жертву.

Чи ведуться дівчата на таких хлопців? Ще й як ведуться, такі вже реалії сьогодення. Можу навести безліч прикладів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 20.06.2014 пише:

    Блін, пероходжу в розряд гопників 😈

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. На який тип хлопців ведуться дівчата. Частина друга

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*