Флеш-моб із обливання крижаною водою набирає обертів

Обливання крижаною водою

Сьогодні надворі 25 серпня, понеділок, а це означає, що навіть незважаючи на вихідний день, продовжує свою роботу блог Воробуса.

Як завжди тем для обговорення є багацько. Це і вчорашній грандіозний концерт гурту «Океан Ельзи» на стадіоні «Арена Львів», вимикання електроенергії, а також всесвітня акція із обливання крижаною водою.

Тому, не гаємо часу, а поїхали…

Розпочнемо, мабуть, із останньої теми. Читачі блогу Воробуса добре пам’ятають як два роки тому у листопаді автор блогу та читач Вертоліт приймали участь у відомій акції «No shave november».

Тоді, суть акції полягала у тому, що треба було цілий місяць не голитися і таким чином висловити підтримку людям, які хворіють на рак.

До цього дійства долучилися мільйони людей і Воробус, зокрема. Правда протриматися тоді мені вийшло лише 23 дні, але було цікаво прийняти участь в акції.

Останнім часом в інтернеті з’явилася нова фішка, яка набуває все більшої та більшої популярності.

Справа у тому, що два роки тому у бейсболіста Піта Фрейта у віці 27 років виявили хворобу – аміотрофічний склероз. Саме тоді йому прийшла в голову ідея зібрати кошти для хворих за допомогою флеш-мобу в інтернеті у спеціальний фонд.

Суть флеш-мобу полягає в наступному:

Також читайте:   Проект «Дерево Казок» - казки для дорослих та дітей

Треба пожертвувати у фонд 10 доларів, а опісля взяти відро холодної води, облитися ним і запросити трьох людей взяти участь в подібному. Само собою, відео має бути опубліковане в інтернеті для загального перегляду.

В масовому обливанні беруть участь як відомі так і прості люди.

Серед відомих особистостей участь в обливанні взяли вже такі люди як:

Стівен Спілберг, Біл Гейтс, Дженніфер Лопе, Джастін Бібер, Брітні Спірс, Крішітано Роналду, Андрій Садовий, Жозе Моуріньо та багато інших. На черзі — Барак Обама і Анджеліна Джолі.

До речі, будете здивовані, але за два дні фонд боротьби із хворобою зібрав 4 мільйони доларів. І це лише початок, бо акція триває…

Тепер скажу кілька слів від себе. Вашому покірному автору ще ніхто естафети не передавав, хоча якщо це зроблять, то обов’язково подумаю де б то оригінально піти та облитися.

Хоча, багато хто із людей каже, що це все маячня, бо обливатися треба не просто так, а жертвувати гроші у фонд боротьби із хворобою.

Одним словом, кожен має голову на плечах і знає що робити.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як приймає участь в акції мер міста Львова – Андрій Садовий:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*