Проблемну дорогу біля Бурштина почали ремонтувати - Блог про Львів

Проблемну дорогу біля Бурштина почали ремонтувати

Проблемна дорога

Пам’ятаю минулого року Ігор Воробус їхав по цій дорозі коли ми компанією прямували на гору Петрос. Це було щось.

Я такого неподобства ще ніколи в житті не бачив. Отак тупо їдеш дорогою на Івано-Франківськ, дорожнє покриття у більш-менш нормальному стані, а потім після міста Бурштин починаються такі казуси, що вже і не знаєш чи сміятися з цього чи ні.

Реально три кілометри після Бурштинської ТЕС просто таке враження що нема: яма на ямі, пилюка така, що навіть зачинені вікна не допомагають, транспортні засоби робили об’їзд по зустрічній.

І це в період, коли надворі 21 століття.

Поїздка на гору Петрос вдалася, по приїзді критична публікація була написана і через деякий час за цей проміжок ділянки Ігор Воробус забув, хоча взимку на той же Буковель їздив.

Можливо не згадував тоді за дорогу через те, що був сніг і ями у великому авто так не відчувалися.

І ось минулих вихідних автор блогу і компанія знову вибралися в гори. На цей раз ми поїхали підкоряти нову вершину – Сивулю. А йти, до слова, на неї, ми мали з Гути.

Тому, як не крути, а через Галич, Бурштин ми таки мали знову їхати.

Про те, яке здивування чекало на мене на дорозі Львів – Івано-Франківськ я вже писав вчора. А от за дорогу, яку ремонтував схоже що ще сам Данило Галицький якось забув.

Також читайте:   Рейковий автобус "Львів-Тернопіль" зняли з маршруту

Їхали ми, їхали, багато між собою розмовляли і в один прекрасний момент після Бурштина я знову побачив її – ганебну дорогу, яку ніяк ніхто не почне ремонтувати.

Який поточний стан справ там?

Відповідаю, коли їдеш, то знову ж таки пилюка така, що не знає чим себе від неї рятувати. Але, тим не менше, позитивні зрушення є.

Дорогу потрохи почали засипати, ям таких як були колись вже нема і навіть скажу більше, робітники її потрохи ремонтують.

Кажуть, що коли почнуть повністю робити дорогу на проміжку ділянки від початку Івано-Франківської області й до самого обласного центру, то вже нарешті її таки мають зробити.

Побачимо, наскільки обіцянки влади «Франі» та прем’єр-міністра України – Яценюка справдяться.

Реально, не можна ж так ганьбитися цією дорогою. Чому її роками не ремонтували? Там що порча є, чи просто проблеми з головою в чиновників?

Минулого року там можна було і без коліс чи моста залишитися.

Якось поїду цією дорогою ще раз і якщо зміни на краще будуть, то обов’язково вас, читачі блогу, про це повідомлю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*