Концерт «Піккардійської Терції» у Львові - Блог про Львів

Концерт «Піккардійської Терції» у Львові

Піккардійська Терція

Післяноворічні та післяріздвяні дні у Львові традиційно багаті культурно-мистецькими атракціями: концертами, виставами, фестивалями… Однією із найцікавіших зимових мистецьких подій Львова безсумнівно є такий проект як «Різдво в Опері».

Отож, зустрічайте черговий пост з рубрики культури та мистецтва на блозі Воробуса і буде він про зимовий концерт «Піккардійської Терції» у Львові.

У рамках проекту «Різдво в Опері» 11 січня 2016 року в Львівському національному академічному театрі опери і балету ім. Соломії Крушельницької відбудуться аж 2 концерти улюбленої нами «Піккардійської Терції».

Концерти починаються о шостій та о восьмій годині вечора. Щодо цін на квитки. Квитки будуть коштувати від 100 до 600 грн. У партер найдешевший квиток можна купити за 300 грн., перший балкон – 200-450 грн., другий балкон – 200-400, а за 100 грн. буде хіба що третій балкон і то збоку в останньому ряду. Але для того, хто бажає послухати улюблений гурт вживу, думаю це не стане великою перешкодою

Також читайте:   Музика, яка Вам може сподобатися

У репертуарі «піккардійців» назбиралося більше 3-ох сотень пісень у різних стилях: класика, рок, поп, джаз та ін. А цього разу учасники гурту співатимуть пісні за останні 3 роки творчості гурту, зокрема такі як «Сади», «Панно», «Лети», «Дженні» та інші. Лунатимуть пісні авторства Володимира Івасюка («Запроси мене у сни»), Кузьми Скрябіна («Зима»), Богдана Весоловського («Подай рученьку»), Андрія Панчишина («Кленовая колисонька»). Також будуть і зовсім свіжі новинки.

Ну і як же без «Старенького трамваю». На концерті також співатимуть цей та багато інших відомих хітів, які давно вже стали відомими на цілу Україну і часто співаються цілим залом.

А наприкінці свята гурт поколядує разом із глядачами та поспіває новорічно-різдвяних пісень, таких як «Пречистая Діва», «З Новим роком», «Граймо, стрибаймо» та ін.

Насамкінець пропоную прослухати чудову пісню від «піккардійців» про Новий рік:

Чекати залишилось вже недовго: 11 січня, Львівська опера, Піккардійська Терція…

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*