Ринок “Торпедо” в сучасних умовах - Блог про Львів

Ринок “Торпедо” в сучасних умовах

Торпедосік

Вже коли Воробус один день у своєму житті приділив ринку «Торпедо», то не можу обійтися без розповіді про сам ринок, а саме які зміни відбулися там з часу мого останнього візиту туди.

Будете сміятися, але востаннє на «торпедосіку» (саме так називають цей ринок як покупці, так і продавці) був у далекому 2011 році.

Ще тоді написав публікацію, а потім хіба що проходив повз нього. Часи змінилися, надворі 2016 рік і які зміни тут можна побачити?

Про це та не лише читайте в черговій публікації на нашому блозі.

Отже, про наближення ринку «Торпедо» сповіщають продавці на вулиці ще з району зупинки «АС-2» на вулиці Липинського. Саме з цього місця багато хто починає продавати свій мотлох.

Зговорився з одним паном на тему чому він стоїть саме тут, а не йде на територію ринку й чую у відповідь наступні слова: «А там місця для всіх не вистачає, всі щось продають…».

Спершу не вірив цим словам, але коли зайшов на територію ринку, то зрозумів, що слова пана з вулиці були правдивими.

Охочих продавати було стільки, що спершу думав де ж то мені стати? Добре, що в приятеля є вже своя місцина й там ніхто крім нього не стоїть.

При вході розташовуються торговельні ятки де продавці продають переважно новий товар, а ось далі, ближче до очисних споруд розташована, так звана – «стара ляда».

Також читайте:   Як написати резюме

Що там лише люд не продає. Реально тут можна купити «дідька лисого». Питаюся продавців чи в них дійсно хтось цей мотлох купує. У відповідь чую, що вони би в іншому випадку тут не стояли.

Ще кілька метрів і я зустрічаю як якийсь чоловік продає по частинах автомобіль. Щось подібне я вже бачив 5 років тому, коли ходив сюди. Можливо цей той самий пан? Важко зараз сказати.

Роки то вже минули…

Посеред ринку нарешті поставили ятки, де продають хоч-доги, пивасік. Дехто з продавців та й покупці зрештою приходять сюди підкріпитися. Є й такі, що якщо щось продають, то одразу ж за ці гроші п’ють.

Але, то таке… Найбільше мені сподобалася нова фішка «тоопедосіка» – продажа живих тварин. Ніколи би не подумав, що їх тут також продають.

Одразу ж за «старою лядою» можна купити кролів, курей, котів, собак, гусей. Та, все що лише душа бажає. Це все кричить, люди торгуються….

Істинний ринок, що тут скажеш….

Ось такий він сучасний ринок «Торпедо» на вулиці Кукурудзяній, а були часи він розташовувався неподалік «Львівгазу» на вулиці Золотій. Там на стадіоні було також багацько продавців.

Про те, як Воробус торгував на ринку «Торпедо» можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*