Підсумки роботи блогу Воробуса у травні місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у травні місяці

Підсумки роботи у травні

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів черговими публікаціями. І перше про що ми будемо говорити, так це про підсумки роботи блогу Воробуса у місяці травні. Що було цікавого, що вдалося зробити, що ні, чого слід очікувати в місяці червні та багато іншого читайте далі.

Отже, серед всіх подій, а їх було багато у минулому місяці, виділю наступні:

На сторінках блогу про Львів з’явився новий автор. Його нік – YAR_IK.

Пише він цікаво, про життя, про тенденції сучасного світу. Тому, сподіваюся, він на цьому не завершить й буде далі писати на цікаві теми.

Львів відсвяткував своє 760-ти річчя. Аж таких мега заходів не було окрім святкового параду, але тим не менше, ми постаріли на один рік.

Українська співачка Джамала здобула перемогу на пісенному конкурсі Євробачення-2016, який відбувався у шведцькому місті Стокгольм.

Сенсаційно? Як на мене, швидше так чим ні. Тому, наступного року Україна буде приймати пісенний конкурс на своїй землі. Вже зараз ходить багато чуток де саме він буде відбуватися.

Варіантів багато: Львів, Київ, Одеса…

У темі політики варто виділити звільнення льотчиці – Надії Савченко, яка стільки часу натерпілася у полоні російської федерації. Кажуть, що тепер вона претендує на президентcьке крісло.

Також читайте:   День народження смайла

У темі спорту мадридський Реал переміг у фіналі Ліги Чемпіонів знову ж таки мадридський Атлетико. Іспанська Севілья перемогла в турнірі під назвою – Ліга Європи, а львівська футзальна Енергія сенсаційно перемогла у чемпіонаті України багатенький – харківський Локомотив.

Ну, і про Воробуса.

Шкода, але так і відновитися після травми я не зумів, але за те, під час простою у футболі зумів здійснити першу подорож в гори. Вдалося з компанією підкорити вершину – Ключ, а також з’їздити у Наварію.

Що слід очікувати в місяці червні?

  • Перш за все у Франції стартує чемпіонат Європи з футболу де буде грати й українська футбольна дружина.
  • По-друге, Воробус планує відвідати не одну гірську вершину.
  • По-третє, розпочне функціонувати нова рубрика – «Винаходи». Щось за неї я й забув, тому спробую і нею зайнятися.
  • По-четверте, знову у Львові будуть їздити старовинні автомобілі.

Одним словом, заходьте до нас в гості – на сторінки блогу про Львів й сподіваюся, що вам буде цікаво нас читати.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 01.06.2016 пише:

    А яке відношення до роботи блогу мають такі події як перемога Джамали, або повернення Савченко? Якщо це підсумки новин за місяць то може варто так це й називати? Також думаю що, торкаючись важливих і резонансних подій варто мінімально розкривати тему, або не торкатися їх взагалі. Бо наприклад те що Савченко претендує на президентське крісло більше схоже на чиюсь еротичну фантазію ніж на відображення реальності

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*