Час йти далі - Блог про Львів

Час йти далі

Крок за кроком

Зараз пів-на дванадцяту і я не сплю, я все думаю про життя.

В плейлисті на повторі грає тільки одна пісня, грає вже більше ніж годину, але продовжує давати мені неймовірні думки та насичений настрій. Це пісня Еверест, з нового альбому українського гурту ОЕ.

Не сказав би що дуже люблю цей гурт, але іноді якась пісня для мене стає всім. Час від часу в пісні лунають фрази «Ми продовжуємо нести свій прапор, а не хрест…», «Ми продовжуємо іти на власний Еверест…» «Ми далі йдем… Ми далі йдем, вперед…».

І слухаючи ці слова, я знову задумався, полетів у вирій думок.

Нам потрібно йди далі. Тобі потрібно йти далі, йти завжди, без сотень вагань, просто йти вперед.

Ти так часто з жалем згадуєш минуле та сумуєш за ним, ти так часто вагаєшся у виборі, ти так часто боїшся того що буде далі і через це все втрачаєш час. Час, який дарований тобі для щастя.

Якщо у тебе невдача у роботі, то забудь, просто залиш це все та йди далі, знайди щось краще для себе.

Якщо ти згадуєш те, що було раніше і зараз його немає, то забудь та йди далі, наповни життя подіями і вони наповнять тебе.

Якщо ти боїшся того що завтра, то чи не найкращий спосіб позбутись того, це дожити до завтра і зробити своє завтра, таким як ти хочеш.

Не думай що ти не зможеш, йди далі за будь яких обставин та подій. Так йди далі не є легко, це шлях в гору і він важкий. Але якщо не йти далі, то і немає сенсу взагалі щось робити.

Також читайте:   Як обрати та використовувати рпс пояс: поради та рекомендації

Прогрес це завжди рух, рух вперед та в гору.

Якщо ти підійшов до гори, ти можеш її обійти, а можеш піднятись на вершину та побачити світ. Але знай, що на вершині зупинятись не треба, хіба що на мить. Треба знову йти далі, шукати нову, її можна буде обійти, або піднятись у верх, вибір за тобою, головне йти та не зупинятись.

Так, можливо тобі дуже важко йти і в тебе сльози. Та витри їх вони лиш результат подій, в тебе є все для того щоб отримати інший результат. У світі надто багато людей та надто багато різних шляхів, щоб просто зупинитись. Якщо ти на роздоріжжі і не знаєш куди повернути, то не повертай і проклади шлях по прямій. І цим ти зробиш краще для себе!

Ти зробиш себе на крок кращим, ти будеш вже на крок попереду, на крок сильнішим. Тобі і тільки тобі це треба, нікому іншому крім тебе, ніхто за тебе вперед не піде. Тільки ти і ніхто інший!

Якщо ти боїшся, що будеш йти сам, то тобі тим більше варто йти вже! Стартувати без вагань, як найшвидше!
І йти доти поки не зрозумієш, що з тобою та за тобою йдуть сотні, а може навіть тисячі!
Якщо ти не підеш вперед, ти загубиш себе та свій час, а він найбільше багатство, яке у тебе є!

Не стій, не плач, не сумнівайся і не жалкуй, – просто йди вперед. Тобі це потрібно, це безперечно, це істина, це твоя дорога до щастя.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*