Надія реальна чи ні? - Блог про Львів

Надія реальна чи ні?

Надія є

І знову це я – Yarik.

І за час відсутності Ігоря Воробуса, який поїхав підкоряти чергові вершини спробую порадувати вас черговою публікацією.

Як завжди, вона буде у стилі думок й матиме на цей раз назву – «Надія реальна чи ні?».

Довгих вступів робити не буду, а перейду до суті.

Хтось каже що є погані справи, не добрі події та зловіщі місця. Але чи справді воно так чи можливо це просто перебільшення.

Одна людина мені сказала, « … – то таки блудлива річ, не надійся». І я думав чому, чи це всього лиш стереотипи? Так, звичайно, думаючи про ці всі речі, я поступово заганяв себе в стан розпачу, адже є що втрачати. Але потім з’явилась маленька надія, точніше її промінь. І саме вона, ще досі мене тримає над прірвою розпачу, не дає мені туди впасти.

Мені цікаво знати, то що ж таки дає людям надію, що заставляє їх не здаватись навіть тоді коли поразка очевидна і це кінець. Що може так давати цю саму надію, як її знайти або як її позбутись?
Чи можливо вона як вітер приходить сама, коли їй треба і ніхто цього не може чекати.?

А можливо надія це всього лиш результат наших думок та в ній немає нічого незвичайного, наприклад. Ми у щось віримо, бо впевнені та задоволені цим, але потім наша впевненість поступово пропадає, знищується від того що стається абсолютно протилежне тому що ми знаємо. І поступово ця впевненість вмирає остаточно, вона як людина що перед смертю спускає останній подих, цей подих і є надія. Він останнє що може бути, після нього вже не буде нічого. І цей останній подих впевненості злітає у повітря, іноді коли дуже необхідно він кружляє навколо та допомагає справитись з розчаруванням, тамує біль та ніби дає нових сил.

Також читайте:   Холодновальцьована або гарячевальцьована арматура: що краще?

Це чудово, це іноді так потрібно і без цього ти не можеш ніяк і не можу я, ніхто не може.

А я зараз надіюсь, у щось вірю та на щось сподіваюсь. Я надіюсь, що надія допоможе мені пережити декілька днів і покаже чи вірити далі, чи ні. Але я таки надіюсь та сподіваюсь. Я впевнений що я такий не один і такі люди є. Тому нехай все буде добре, а надія не помирає.

На цьому поки все…. Будуть нові думки, а з ними й нові публікації на блозі про Львів…

Ваш – Yarik.

І у тему пропоную послухати цікаву пісню:

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*