Єдина людина на все життя – це реальність? – думки та поради. День шостий - Блог про Львів

Єдина людина на все життя – це реальність? – думки та поради. День шостий

День шостий

Вже вечір, в мене був насичений день, я відчуваю ознаки втоми. Зараз є бажання розслабитись, проте кількість думок в голові не дають мені заспокоїтись. Їх настільки багато і вони такі різні, що єдиним виходом для досягнення спокою є тільки виклад думок в текст, мені потрібно писати.

Я згадав давно не писав про реальні відносини, тому зараз напишу саме про них.

Кожна людина потребує відносин, кожній людині це потрібно, без виключень. Впродовж життя ми з кимось будуємо відносини, з кимось не вдається, а з кимось проживаємо найкращі роки свого життя. Як правило багато людей шукають відносини на все життя і вважають що є тільки одна людина для них, та сама єдина чи єдиний.

Але чи справді це так, чи логічно те що зі всієї кількості людей, десь там, невідомо де, живе саме та людина яка є саме для нас і ми якимось магічним чином маємо її зустріти?

Я думаю що це абсурд, тобто весь пошук відносин заключається в тому щоб просто найти ту людину, а якщо не знайдем? Що в такому випадку робити уживатися з тим ким є? А якщо таки життя складеться з тією людиною, і все буде добре, то ця людина я саме тією?

Те просто дикість і лайно. Бо з цього виходить, що шукати ідеальну людину не потрібно нею може бути будь хто.

Чому так?

Ми все життя сприймаємо якусь інформацію, вона певним чином формує наш світогляд, і впродовж життя ми думаємо по різному. Ми можемо змінювати чиюсь думку, а хтось може міняти нашу. З цього випливає, що за певних обставин навіть дуже не типова для нас людина може стати людиною на все життя.

Також читайте:   Не погода, а повне г....

Тому пошук ідеальної людини це не пошук ідеальної людини, це просто тестування себе і партнера до спільних змін і підлаштування.

В кожного свій психологічний тип особистості, і комусь легше поміняти себе в одну сторону ніж іншій в ту саму.

Наведу примітивний приклад.

Є дві людини, хлопець і дівчина, хлопець любить подорожувати та займатись точними науками і йому постійно потрібно займатись чимось корисним, бо інакше в нього не вийде.

Дівчина любить більше сидіти вдома та займатись мистецтвом і різними хатніми справами. А умова для їхнього існування наступна, їм потрібно ввести активний спосіб життя, бо хлопець по іншому не зможе, але дівчина впринципі зможе змінити свої погляди, тобто поєднати мистецтво з подорожами хлопця. Ось і все просто він займається наукою, а вона хатніми справами, а потім вони подорожують і вона під час подорожі займається мистецтвом.

І хлопцеві вже не треба шукати собі подібну по типу людину.

Це все примітивний приклад, в житті все масштабніше та серйозніше, але принцип той же.

Правда, ще багато залежить від довіри та почуттів, але це вже трохи інша тема і я напишу про це іншим разом.

Отже, майже будь яка людина може стати саме тією, просто потрібно прикласти зусилля для цього. І піти на компроміс для ідеального пазлу.

Так от одним питанням стало менше, в нехай так буде далі.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*