Маловідомий спорткомплекс “Кастелівка” - Блог про Львів

Маловідомий спорткомплекс “Кастелівка”

Кастелівка

А далі обіцяний репортаж про спортивний комплекс за який мало хто знає у місті Лева. Ну, хто живе поруч – ті й може знають про нього, а от люди з інших районів нашого міста напевно що ні.

Принаймні робив опитування в соціальних мережах на тему «Де знаходиться Кастелівка», то люд голосував неохоче й було багато варіантів, що «без дупля що це таке».

Та, для того і є Воробус щоб відкрити занавісу над вирішенням цього питання. Нещодавно я ходив туди грати у великий теніс і, чесно, був здивований побаченим.

Ніколи би не подумав, що фактично в центрі нашого міста є такий хороший спорткомплекс де можна не лише пробігтися, а й зіграти в цікаву для себе гру.

Знаходиться «Кастелівка» (саме так він називається) в районі трамвайного депо на вулиці Сахарова. Якщо точніше, то між вулицями Романицького та Котляревського.

Назву цей спорткомплекс отримав від однойменної житлової дільниці, яка знаходиться саме в цих краях. Що це означає?

Те, що тут є житлові будинки, а між ними знаходиться спорткомплекс, який за останньою інформацією знаходиться на балансі ЛКП «Спортресурс».

Тепер плавно переходимо до Воробуса й історії як я там опинився. Отже, в один прекрасний вечір зателефонував мені хороший приятель – Ігор і запросив мене зіграти в гру під назвою – великий теніс.

Звісно, що погодився. Проте, коли він сказав мені що треба прийти на спорткомплекс «Кастелівка», то здивувався адже ще ніколи там не бував й взагалі не знав що таке у місті Львова існує.

Також читайте:   Пляжний футбол. Збірна України поступається Італії із рахунком 2:4

Колега пояснив й Воробус з самого ранку взявся шукати тенісні корти на цьому спорткомплексі. Спершу були лише будинки, а між ними замаяріла «Кастелівка».

Заходжу на територію й одразу ж кидаються в очі гарні дівчата, які тут з самого ранку займаються пробіжками. Біг – це здоров’я й добре що вони це розуміють.

Баскетбол на Кастелівці

Хоча, за дівчат я вже трохи лукавлю, адже окрім них там також були й старші люди.

Переді мною одразу ж вимальовується футбольний стадіон, де окрім футболу можна зіграти навіть в, увага, американський футбол. Принаймні ворота для цього виду спорту встановлені.

По боках є багато турніків, лавок, а також спеціальних стійок щоб качати прес. Отакої…

Головне щоб бажання було це робити.

Мене ж більше цікавлять тенісні корти. Вони починають майоріти одразу ж за стадіоном. Звісно, що на асфальті грати – це не на грунті чи траві, але вже добре що такі місця.

Поки Воробус та його приятель натягали сітку, то повз мене пройшов не один студент. Це вже викладач веде дітей на фізкультуру, а народу, охочих пробігтися стадіоном все більшає та більшає.

Ось такий він – спортивний комплекс «Кастелівка».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*