Моє безумство - Блог про Львів

Моє безумство

bezumstvo2

Я безумець, моє місце серед мені подібних. Я безумець, я не стримую емоції, не не стримую слова, я вбираю весь кайф від подій. Я безумець, бо мені постійно мало драйву.

І річ не в тім що я веду себе неадекватно, хоча так іноді є, але моя неадекватність не загрожує оточуючим, річ у тім що я наркоман почуттів. Мені кожного разу потрібна нова доза емоцій, нова доза драйву, нова доза адреналіну у крові…

Коли я отримую пікову дозу емоцій, тобто вони зашкалюють, мене ковбасить, я не можу всидіти на одному місці, я не можу мовчати. В такі моменти я насолоджуюсь наповну, я рухаюсь, я танцюю, я кричу від щастя.

Особливо коли холодно.

Я вдихаю холод, а він проникає в кожен закуток моїх легень, він проникає у все тіло, освіжає. А коли при цьому я чую звуки найкращих в світі пісень, то я не в силах стримати свої емоції, свою усмішку, свою радість.

Або коли я згадую драйвові події зі свого життя, то мене ніби підносить вгору, мене окрилює – я лечу.

Коли я відчуваю такі емоції, то немає різниці де я знаходжусь, дома чи на роботі, в громадському транспорті чи просто на вулиці, я всерівно буду вивільняти свої емоції, а їх у мене надто багато і вони не закінчаться. А чому? А тому що я наповнюю драйвом життя, а воно резонує весь драйв приносить насолоду ночей Коли ти в ритмі драйву, тобі важко зупинитись, коли ти в ритмі драйву, ти не людина, ти вибух емоцій та кайфу.

Також читайте:   Дощ...

Коли ти в ритмі драйву, то кожен звук та кожна подія це удари ритму від якого ти заводишся. Коли ти в ритмі драйву, весь світ особливий і ти теж. Коли ти в ритмі драйву, ти стаєш джерелом драйву, заряджаєш ним інших ти робиш світ яскравим. Коли ти в ритмі драйву, тобі не важлива пора року, тобі не важливо хто є з тобою, тобі не важливо де ти є, тобі важливо лише те що ти до останньої клітини наповнений драйвом.

Тому живи в ритмі драйву, будь ним, буд джерелом драйву, заряджай інших та лови кайф. І тільки так а не інакше!

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*