Непередбачувані ситуації – думки та поради. День четвертий - Блог про Львів

Непередбачувані ситуації – думки та поради. День четвертий

Непередбачувані ситуації

Сьогодні хотів написати про надзвичайні та неочікувані ситуації, які в більшості випадків є неприємні. Мені здається, точніше я більше ніж впевнений, що немає людини, яка б не потрапляла у якісь непередбачені ситуації та з нею не траплялось чогось курйозного.

Сьогодні зі мною сталась неприємна ситуація, в мене “полетів” комп’ютер. Чому це для мене так сумно, тому що я дизайнер і вся моя робота в цьому напрямку залежить від мого комп’ютера. І якщо він не працює, звичайно не працюю і я та не маю заробітку, тим більше зараз, коли в мене надто багато замовлень, не якихось звичайних, а дійсно крутих, можна сказати преміальних.

Не було бажання це все втрачати, але так вже склалось. Я в мінімальній паніці починаю дзвонити клієнтам та намагаюсь продовжити термін виконання замовлень на один – два дні, у зв’язку з цією непередбаченою ситуацією. На щастя з цим питання вирішується, і я ніби заспокоюють. Але потім надходить друга хвиля паніки, бо комп’ютер в мене трішки не з дешевих, на момент покупки коштував близько 1000$, і я розумів що ремонт обійдеться не дешево, а де взяти гроші на ремонт я не уявляв.

Але знову ж таки прийшлось заспокоїтись та прийняти якесь зважене рішення. Трішки подумавши я згадав про те що в мене є класна гарантія, яка гарантує захист від будь яких випадків. Я знайшов цю гарантію через неї зв’язався з сервісом обговоривши мою ситуацію, мені порекомендували принести ноутбук в сервіс і після огляду, мені сказали що по умовам гарантії, безоплатно мені видадуть новий комп’ютер, не даремно я заплатив за цю гарантію в свій час трошки грошей.

Також читайте:   Ну що б здавалося слова...

Так звичайно сумно, що буду без матеріалу для роботи і втрачаю два тижні часу, якщо не знайду на чому працювати. Але як вже є таке життя і з цим нічого не зробиш.

Після цього випадку я задумався, що все стається, все на краще. Я майже рік користуюсь цим комп’ютером і знову отримаю новий пристрій, чим це не плюс? Так, я втрачу купу часу, та напрацьованої інформації. Але зараз я буду шукати вихід з цієї ситуації, тим самим оптимізую роботу свого мозку і за короткий час зроблю набагато більше ніж планував і розраховував.

Це теж виходить плюс. Через ці події на майбутнє я буду більше підготовленим для подібних ситуацій, це теж плюс.

Отже через один невеселий випадок я отримую багато плюсів.

До чого я веду?

Коли в вашому житті стається щось негативне, не варто панікувати і впадати у відчай. Все має бути добре, потрібно лише розслабитись, заспокоїтись та дати мозку тверезо думати. Після цього можна якісно тверезо оцінити ситуацію, і побачити у всьому що сталось не тільки негатив, а ще й купу плюсів.

Так, можливо ви побачите їх не зразу, але вони будуть і я в цьому впевнений. Все що трапляється в нашому житті завжди можна використати собі на благо, як щось хороше, так і негативне. Все в наших руках. І тільки ми вирішуємо, як по впливає на нас та чи інша ситуація, або ми нічого не будемо робити і вона нас розіб’є, або ми використаємо її собі на користь, загартуємось від її ударів.

Тому нехай всі непередбачувані ситуації тільки розвивають нас!

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*