Uber. Де обіцяні низькі тарифи? - Блог про Львів

Uber. Де обіцяні низькі тарифи?

UBER

Понеділок – день важкий.

Тим більше, коли надворі істотно потепліло й можна прогулятися, а таки треба сидіти на роботі.

Нічого не вдієш…

Щоб не думати про майбутні прогулянки Ігор Воробус весь поринає в роботу, але перед тим спробую оновити блог, який ви, сподіваюся, кожного дня читаєте.

І перше про що ми будемо говорити, так це про широкорозрекламоване таксі під назвою – «uber».

В останні дні з ким лише не спілкуєшся, всі й говорять за нього.

Як важко викликати, безкоштовні поїздки, покращення сервісу й так далі.

Воробус був би не Воробус якби також не скористався послугами цієї американської компанії.

Про те, як я вперше їхав «убером» можна прочитати тут.

У зв’язку із запуском нового таксі кожен пасажир ввівши спеціальний промо-код міг, увага, 7 разів скористатися послугами сервісу абсолютно безкоштовно.

Ясно, що з’їздивши один раз більше халявою користатися не хотів. А для чого? І так напевно народ наїздився на рік вперед.

Мені ж було цікаво побачити, а якими будуть тарифи з понеділка, дня коли безкоштовних поїздок не буде.

Прокидаюся сьогодні зранку, вмикаю спеціальний додаток на мобільному телефоні, обираю поїздку з центру нашого міста в зал «СКА». Саме за цим маршрутом Воробус їздив в суботу на матчі ветеранів.

Тоді, пригадую, нараховано мені було 19 гривень. Як же буде цього разу?

Також читайте:   Безкоштовні послуги на залізниці

Кілька секунд і мені розраховує тариф – 45-ть гривень. Я ледве не отетерів. Обираю доїхати з центру до Сихова й вибиває 70-ть гривень.
Нічого собі. Компанія ж обіцяла зробити доступними тарифи на перевезення.

Що цікаво, над ціною за проїзд писало що ціна збільшена у зв’язку з надмірним попитом. Вже згодом на електронну пошту мені прийшло повідомлення наступного змісту:

Коли попит користувачів на поїздки перевищує кількість вільних партнерів-водіїв, ціна буде автоматично збільшуватися на множник, який і є динамічним коефіцієнтом. Вища ціна дозволяє привернути більше водіїв на платформу саме тоді, коли вони найбільше потрібні мешканцям міста, і швидко задовольнити високий попит. Тарифи автоматично повертаються до звичайних, як тільки кількість автомобілів на платформі стає достатньою.

Все це добре, але ж таким чином можна і потенційних клієнтів відлякати. Навіщо мені платити, скажімо, 70 гривень на «убері», якщо можна іншим таксі доїхати за 50 гривень.

Де ж обіцяні низькі ціни?

Буквально тільки що вирішив знову вибрати поїздку за маршрутом : центр – зал «СКА». Програма мені розрахувала тариф – 25-ть гривень. Це вже значно краще.

Не все так погано як здається. І надпис – ціна збільшена також пропав.

Тому, моя вам порада, читачі блогу, якщо ж все-таки вирішили скористатися послугами цієї компанії, уважно все читайте. Тут ціна може мінятися будь-коли.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*