Жіноче взуття на літо: рекомендації і поради від Marathon.ua

Жіноче взуття на літо: рекомендації і поради

Жіноче взуття на літо

Ми завжди так довго чекаємо літа. В нашій похмурій та прохолодній країні так не вистачає теплого сонця і яскравих фарб. Саме влітку кожного дня ми отримуємо заряд бадьорості та енергії від квітучих садів і співаючих птахів! Літо – пора відпусток, ласкавого моря та золотистих пляжів. Але в чому ж ходити по модних набережних? На щастя, в цьому році вибір жіночого взуття (женской обуви) дуже багатий!

Модні покази в Мілані, Парижі та Нью-Йорку кишать різноманітністю форм і барв, адже цього літа модними вважаються і платформи, і підбори, і плоска підошва! Тепер про все детальніше!

Родзинка сезону – платформа + каблук. Звичайно, не можна назвати це новинкою, адже придумане таке взуття ще в 19 столітті. Але саме в цьому році поєднання каблука і платформи визнано хітом сезону. Цій формі навіть дали окрему назву – flatforms! Можливо, на перший погляд взуття здасться дещо грубим, але, подивившись на модель жіночих босоніжок Jessica Simpson Thias або Jessica Simpson Tova, Ви переконаєтеся, що на ніжці вони виглядають дивовижно. Босоніжки як би підносять дівчину на п’єдестал модної естафети.

Босоніжки з таким типом платформи завжди бажані. У них так зручно, це гідна заміна більш громіздкому каблуку. У цьому сезоні надзвичайну популярність отримали дерев’яні платформи, оброблені текстилем, косичками з мотузок.

Висота платформ модних босоніжок варіюється в межах 7-16 см. На будь-який смак дівчинки. Наприклад, модна модель жіночих босоніжок Luichiny Man Hunt ідеально підходить для повсякденного носіння. У ній є все: невисокий підйом і модна платформа з коркового дерева. А ось босоніжки на високій платформі Jessica Simpson Taipo, навпаки, підходять для гучних вечірок, в них ніжки не втомлюються. Можна танцювати до ранку! Для любительок яскравих фарб і незвичайних форм підійде жіноче взуття Irregular Choice і Luichiny. Цього року ці два бренди орієнтовані саме на платформу!

Також читайте:   Аліса, я тебе кохаю!!!

Широкий каблук в цьому сезоні теж не пасе задніх. Він ідеально підходить для дівчат, які не готові відмовитися від шпильок, але і бігати весь день на них нестерпно! Спеціально для вас, дівчата, є шикарна модель – босоніжки Paris Hilton Women’s Liza. Каблук високий, але підйом пом’якшується немаленькою платформою, до того ж широкий каблук – завжди зручно! Ще одна чудова модель літніх туфельок з текстилю – Betsey Johnson Women’s Maggi. Взагалі, в цьому році такі торгові марки, як Paris Hilton, BEBE, BCBG, радують різноманітністю.

Ну і яке ж літо без шпильок! Похід в ресторан або на важливий захід не обійдеться без тоненької тависокої шпильки. Цього літа BEBE представила кілька незабутніх модельок зі шпилькою в 14 см. Це BEBE Naina, BEBE Aerielle.

Любителькам квітів і стрічок теж не доведеться страждати, адже є такі чудові моделі, як жіночі босоніжки Irregular Choice Lady Passion.

Дерзайте, дорогі дівчата, адже всі ці пречудові моделі можна придбати в нашому магазині.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*