Ексклюзивні моделі з колекцій бренду Victoria Beckham - Блог про Львів

Ексклюзивні моделі з колекцій бренду Victoria Beckham

Victoria Beckham

Інтернет-магазин Spazio пропонує брендовий одяг від офіційних виробників. Покупці магазину можуть не сумніватися в автентичності товарів, представлених в каталозі. Наприклад, ексклюзивні плаття Victoria Beckham зшиті з виключно якісних тканин і поставляються в дуже обмеженій кількості. Але завдяки прямим поставкам можна утримувати ціни на доступному рівні та регулярно оновлювати колекції.

Впізнаваний бренд для створення ексклюзивного гардеробу

Усім відома модель і екс-поп-зірка Вікторія Бекхем перетворила свої таланти і вміння підбору одягу в персональний стиль, який згодом переріс у модну компанію та впізнаваний бренд. Тепер колекції талановитого дизайнера не схожі на її гламурний гардероб, а фірма стала одним з головних учасників індустрії американської моди.

Дуже практичні і сучасні брендові моделі під брендом створені для інтелігентних жінок. У модній імперії випускаються дві основні лінії одягу й аксесуарів:

  • Victoria Beckham – основна;
  • Victoria by Victoria Beckham – молодіжна.

Речі виконані в оригінальній гамі, мають чисті лінії та м’які силуети. Але «молодша» лінія Victoria з молодіжних колекцій містить яскраві, ніжні, невимушені і романтичні жіночі речі. Більш насичені відтінки і сміливі принти поєднуються зі строгими речами, виконаними у спортивним стилі.

Елегантність об’ємних трикотажних моделей, витончені вечірні сукні та жіночний денім в потрібний момент підкреслять активний або романтичний настрій своєї власниці. Джинси якраз і складали основу найпершої колекції модельєра Вікторії, до якої згодом приєдналися окуляри від сонця.

Різноманітні модні колекції, призначені для подіумів, складені з брюк прямого крою, елегантних повсякденних суконь, вільних джемперів та спідниць середньої довжини. Саме такі речі складають гардероб самої законодавиці мод і дуже впливають на імідж бренду. Наприклад, до облягаючих платтів «а-ля бізнес-леді» додалися вільні, але витончені і милі моделі для дами «в цікавому положенні». Пізніше до речей класичного гардероба додалися естетичні кюлоти та бомбери.

Брендові моделі за доступними цінами

У каталозі магазину Spazio в Києві можна підібрати оригінальну стильну річ від бренду Victoria Beckham. Кожен квартал до нас потрапляють дуже оригінальні екземпляри колекцій, які продають найкращі універмаги світу. Крім того, в нашому магазині ви можете купити футболку kenzo, щоб легко трансформувати вечірнє вбрання в офісний гардероб.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*