Жіночі мокасини: історія, особливості, вибір та догляд - Блог про Львів

Жіночі мокасини: історія, особливості, вибір та догляд

Жіночі мокасини

Мокасини – зручне та красиве взуття, яке вважають привабливим багато жінок. Воно сумісне з різними стилями, а головною його перевагою є те, що ходити в ньому дуже легко. Тому його без перебільшення можна назвати універсальним.

Історія мокасин

Мокасини – це взуття, яке має дуже цікаву історію. Перші мокасини одягали індіанці, які намагалися безшумно підкрастися до звіра на полюванні. Пізніше це взуття обрали гонщики для того, щоб в зручному взутті нога не втомлювалася під час тривалих заїздів. До речі, сучасні водії часто надають їм перевагу. Мокасини є улюбленим видом взуття для більшості італійців.

На початку свого існування це взуття було дуже примітивним: з однієї частини шкіри була створена підошва і бічні частки, а зверху нашивався ще один клаптик шкіри. Завдяки такій конструкції мокасин щільно облягав ногу. Тепер ця основа послужила для створення безлічі сучасних варіацій на тему мокасин. Це і деякі моделі кед, і топсайдери, і пенні-лофери.

Жіночі мокасини: особливості їх конструкції

Багато в чому вони нагадують своїх стародавніх індіанських прабатьків. У них досі нижню частину виготовляють з натуральної шкіри. Але щоб вона швидко не стиралася об асфальт, на неї нашивають невеликі шипи або пластини з гуми. Верхню частину прикрашають шнурками, декоративною кишенькою або металевими пряжками. Завжди присутній прострочений контур і невеликий «язичок» спереду. Головний секрет цього взуття – це простота в поєднанні з дорогим матеріалом.

Вибираємо мокасини жіночі

Новий модний сезон завжди радує яскравими новинками і незвичайними поєднаннями. Мокасини же в цьому сезоні вірні своїм традиційним характеристикам. Вони, як і завжди, зручні, універсальні і виконані в стриманій формі.

Колірна гамма зараз представлена ​​темно-синіми кольорами. Саме тому вдало буде купити мокасини жіночі (мокасины женские) цих кольорів. Вони підкреслять стильність створених образів.

Також читайте:   Найпопулярніші види косметики у жінок

Бюджетна лінія в цьому році представлена ​​моделями з бавовни. Не слід перевантажувати образи надлишком біжутерії.

Прихильники класичного стилю повинні вибирати шкіряні мокасини з мінімумом декоративних елементів. Найбільш вдалими при цьому будуть бежеві та білі моделі. Їх можна надягати до штанів і спідниць, поєднуючи з сорочками і блузами.

Вирушаючи у відпустку, можна придбати нові моделі – мокасини без п’яти і прикрашені бісером.

Модні мокасини жіночі та догляд за ними

Щоб взуття довго прослужило і постійно добре виглядало, йому необхідно забезпечити правильний догляд. За сучасними мокасинами потрібно доглядати так само, як за іншим взуттям, зробленої з натуральних матеріалів:

  • Вироби з натуральної замші потрібно систематично очищати спеціальною щіточкою, використовуючи допоміжні засоби догляду. Бажано носити їх в суху погоду і захищати від надмірної вологості. Якщо ж обов’язково потрібно вийти в них під дощ, то спочатку слід обробити мокасини захисним спреєм, який не містить силікону. Слід пам’ятати, що кошти з вмістом силікону не дозволяють замшевим виробам «дихати».
  • Мокасини з гладкої шкіри можна чистити спеціальним кремом. Робити це потрібно дуже обережно, щоб не зачепити прошивку, яка має інший відтінок.

Де купити мокасини оптом

Якщо у вашому гардеробі досі немає такого популярної і зручного взуття, варто виправити ситуацію. Адже в мокасинах комфортно не тільки водити машину, але і ходити на прогулянки чи відпочивати.

мокасини жіночі оптом

Мокасини жіночі (Мокасины женские) оптом можна купити в Інтернет-магазині tapki24.com.ua. У каталогах магазину представлений великий асортимент моделей, які складно знайти на прилавках звичайних магазинів. Вибирайте модель, яка Вам подобається, і Вам її швидко доставлять!

Більше взуття оптом в Інтернет-магазині tapki24.com.ua.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*