Барбершоп: місце чоловічої краси - Блог про Львів

Барбершоп: місце чоловічої краси

Барбершоп

Сьогодні чоловіча краса стала такою ж обговорюваною темою, як і жіноча краса. Світ, нарешті, зміг прийняти те, що чоловіки теж доглядають за собою і, більше того, витрачають значні гроші на свою зовнішність. Багатьом з них вже недостатньо стрижки за 70-80 гривень у перукарні біля будинку, і тому вони відвідують барбершопи.

Звичайно, на перший погляд, здається, що барбершопи – це ідеальне місце для чоловіка, який бажає привести себе в порядок і знати, що, вийшовши після стрижки, він буде виглядати привабливо і охайно. У барбершопах з увагою ставляться до клієнта, і ця увага повинна відчуватися вже з порога закладу.

Дуже часто гостю перед стрижкою пропонують випити не якогось там чаю чи кави (ці напої занадто банальні для барбершопів), клієнтам зазвичай пропонують віскі (наприклад, на сайті одного із львівських барбершопів https://firmbarbershop.com/uk/lviv/ читаємо: “Стрижемо й голимо на совість, наливаємо віскі.”). Але по-справжньому чоловіча атмосфера створюється не завдяки алкогольній продукції, яку пропонують клієнту, а й інтер’єру: багато барбершопів оформлені в брутальному стилі, автентичному чоловічому его.

Приваблює хлопців і те, що в таких перукарнях не почуєш жіночого голосу і безглуздих пліток, якими зазвичай діляться між собою перукарки, паралельно приводячи в порядок голову клієнта. У барбершопах завжди працюють одні чоловіки, що дозволяє клієнту повністю розслабитися і поговорити на чисто чоловічі теми. Ну і, звичайно, великим плюсом є рівень майстра в барбершопі. Як правило, у барбершопах майстри за сумісництвом ще й стилісти, що дозволяє їм виробити цікаву стрижку тим клієнтам, які абсолютно не знають, чого вони хочуть.

Також читайте:   Як пережити смерть близької людини

у барбершопі

Вважається, що в звичайних перукарнях вас стрижуть під копірку, абсолютно не виявляючи жодної фантазії, тоді як у барбершопах намагаються зробити все, щоб після стрижки чоловік був задоволений своїм зовнішнім виглядом.

Більшість чоловіків йдуть у барбершоп не тільки за модною стрижкою, а й за тим, щоб привести в порядок свою бороду. Тільки в професійних чоловічих перукарнях застосовується метод небезпечної бритви, який дає кращий ефект, ніж гоління звичайним станком або електробритвою. І, звичайно, сам процес гоління дуже захоплює ризиком і деяким відчуттям небезпеки.

Щоправда, похід у барбершоп – це не суцільні плюси. Головним мінусом є ціна на перукарські послуги. Звичайно, що це не стрижка у тьоті Лесі на Сихові. Наприклад, у Firmbarbershop у Львові за стрижку доведеться заплатити 350 грн., а за стрижку бороди 200 грн. Звичайно, за таку ціну хочеться бачити достойну зачіску, однак варто пам’ятати, що будь-який результат найперше залежить від майстра, в чиї руки ви потрапите.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*