Як організувати дитячий відпочинок

дитячий відпочинок

Кожен школяр вважає канікули найкращим часом в році. Він вкладає в це слово всі свої дитячі мрії і надії. Завдання батьків – розпланувати канікулярний час так, щоб дитина була нагодована, знаходилася в цілковитій безпеці, зміцнила імунітет, не забула шкільну програму і до того ж залишилася задоволеною.

Саме тому багатьох батьків лякають канікули, особливо довгі. А якщо у дорослих немає відпустки, то дитину треба або кудись прилаштувати, або чимось зайняти, щоб вона не просиділа канікули в квартирі нудьгуючи. Не дуже хочеться бачити його перед телевізором або комп’ютером з ранку до ночі. Для дорослих, як правило,відпочинок це спокій, море, пляж, лежак з книжкою або тихі прогулянки лісом. А діти хочуть свята, гамору, щоденних нових вражень та спілкування.

Для літа ідеальний варіант – це табір. Дитячий табір – найкраще місце для відпочинку дітей: там завжди цікаво, шумно, весело і багатолюдно. І вибір зараз є на будь-який смак: кожна дитина і кожен батько може знайти собі табір до душі. Багато українців відправляють дітей у закордонні приморські табори.

Дитячі табори в Карпатах – це відмінний варіант весняно-літнього активного відпочинку для дітей шкільного віку, які вперше відпочивають без батьків, де дитина зможе не тільки цікаво провести час в колі своїх однолітків, але також пройти спортивну або мовну освітню програму. Сертифіковані табори пропонують затишні умови проживання, корисне харчування і турботливий досвідчений персонал.

Також читайте:   Воробус згадує молодість: перемагає у більярд читача блогу - Армікрона

Артек-Буковель

З цікавими пропозиціями по організації дитячого відпочинку можна ознайомитися на сайті https://elitatour.com.ua/.

Що стосується зимових канікул, це звичайно казковий час свят, який вартує провести з дитиною. В Україні для того щоб повністю відчути дух Різдва, можна поїхати в Карпати. Засніжені гори, колядники, які співають колядки, традиційна вечеря перед Різдвом, ці враження залишаються надовго.

Для тих, хто ще вірить у казку, ідеальною буде подорож у Фінляндію до Санта Клауса. Посидіти у нього на колінцях, пошептати бажання і отримати подарунок з рук Ельфа – це мрія кожної дитини.

Резиденція Санта Клауса

У сусідній з Карпатами Івано-Франківській області є чудовий курорт Буковель, де також є можливість поставити дитину на лижі з допомогою інструктора, завітати в гості у резиденцію Миколая. До Миколая, правда, можна завітати і на Київщині.

Для досвідчених лижників відкриті траси у Закопане і в Татрах. Їхати з України близько, а крім катання на лижах дитина може знайти спілкування з іноземними однолітками.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*