Як зробити кухню світлою та затишною, мов улітку? - Блог про Львів

Як зробити кухню світлою та затишною, мов улітку?

Як зробити кухню світлою та затишною, мов улітку?

Літо – особлива пора року, коли ми з радістю проводимо кожну вільну хвилину на свіжому повітрі. Нам потрібно тільки трохи сонячної погоди, щоб радіти природі. Ми асоціюємо літо з яскравістю та відкритим простором. Мінімалізм, простота, відсутність елементів, які напружують очі… Все це чудово пасуватиме до кухні у Львові, адже є широкий вибір різних меблів, які підійшли би для таких дизайнерських рішень.

Скандинавський стиль

З відкритою кухнею ви зможете легко втілювати ідеї у скандинавському стилі. Він сприяє тому, щоб у чотирьох стінах було якомога більше світла та місця. Великі вікна, світлі штори – все це дозволить забезпечити правильну дозу світла. Однак пам’ятайте, що скандинавський стиль – це також функціональний інтер’єр. Тож ви можете вибрати сучасні кухні у Львові, які не лише гармонійно доповнять дизайн кімнати, а й приємно вразять вас своєю практичністю.

Подбайте про відповідне освітлення та кольори

Світло грає найважливішу роль, тому варто віддати перевагу вікнам із великим склінням. Не накривайте їх повністю важкими жалюзі чи товстими шторами. У такому випадку найкраще пасуватимуть прості й легкі повітряні тюлі.

Кольори меблів також слід вибирати у світлих тонах. Бажано, щоб вони були білими й могли відбивати світло. Компанія Sogor має широкий вибір кухонь, тому ви зможете підібрати оптимальний варіант, який пасуватиме саме до вашого інтер’єру. Вибравши гладкі фасади з блискучою поверхнею, ви збережете більше сонячного світла всередині кімнати.

Поєднайте кухню з вітальнею чи їдальнею

Якщо у вас є така можливість, ви отримаєте ефект максимального оптичного збільшення й відкриття кухонної зони. Цікавим елементом, що поєднує кухню з вітальнею, стане «острівець», який не тільки розділить дві зони, але й стане місцем приготування закусок.

Гармонійно підберіть аксесуари

Найважливішим елементом для того, щоб «створити літо» на кухні, стануть відповідні кольори. Вони не тільки оживлять кімнату, але й покращать самопочуття. Вам не потрібно багато: лише поставити барвисті горщики, чайники та інші контейнери, на яких будуть зображені квіти чи фрукти. Це дрібниці, але саме вони допоможуть створити атмосферу свята у вашому інтер’єрі.

Також читайте:   Квест_прописка

У прохолодні, короткі та темні осінні дні таке оформлення інтер’єру дозволить вам провести час у затишку. Чим більше кольорів і рослин, тим краще. Лаванда, що нагадує прованс, барвисті квіти – як спогади про літні луки, сповнені теплого вітру та барвистих рослин.

Хто не любить соняшники? Вони теж мають бути на вашій кухні. Чим більше квіткових мотивів і візерунків ви використаєте, тим більше шансів створити літню кухню навіть посеред зими.

Можна також вирощувати на підвіконні свіжі ароматні трави, бажано – в гарних декоративних горщиках. Вони не тільки зроблять страви кращими на смак, але й створять на кухні неповторний аромат.

Забудьте про жалюзі чи ролети

Деякі люди не можуть уявити дім чи кухню без жалюзі. Та спробуйте відмовитися від них, щоб до кімнати потрапляло більше світла. Як компроміс – можна вибрати легкі повітряні жалюзі, що нагадують традиційні штори. Обов’язково в яскравих кольорах, наприклад, білому чи пісочно-бежевому. Ці кольори пов’язані з приморським кліматом, який всі асоціюють із літом. Також вони зроблять нас більш спокійними та допоможуть зосередитися під час приготування страв.

Прикрасьте стіну

«Літня» кухня обов’язково повинна мати прикраси на стінах або хоча б годинник. Ці доповнення дозволять внести до кімнати трохи сентиментальних ноток. У рамки ви можете вставити зображення натюрморту чи відповідні картини, також будуть доречні фотографії, які нагадують про літо. Незалежно від обраного варіанту, дивлячись на стіну, ви повернетесь до блаженних моментів відпочинку. Бажаємо успіхів в облаштуванні кухні!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*