KEEP CALM AND WASH YOUR HANDS - Блог про Львів

KEEP CALM AND WASH YOUR HANDS

hands

Сьогодні спіймала себе на тому, що практично весь день зависаю у ФБ, слідкуючи за новинами. Останній раз таке було під час Майдану. Більшість новин, на жаль, невтішні. Напевно, треба намагатись якось обмежувати перегляд стрічки та сайтів. Стресове навантаження досить велике.

А стрес (особливо постійний) здатен провокувати хвороби не гірше за коронавірус. Та й загостренню хронічних теж, думаю, ніхто не зрадіє.

Вирішила для себе виділяти не більше 30 хвилин на день для перегляду новин. Цього часу вистачить, щоб переглянути основне і не накручувати себе кілотоннами негативу, який множать добросовісні рерайтери.

А тим часом:

1. Переглянути домашню аптечку. Викинути прострочені ліки. Переконатися, що препаратів основних категорій (жарознижувальні, знеболювальні, для ШКТ і так далі) вистачає для всіх членів родини. Зважаючи на те, як розібрали маски та антисептики, є ризик масового скуповування протизастудних ліків. Рекомендую встановити на смартфон додаток “Ліки Контроль”. Там є опція “Домашня аптечка”. Вносите туди усі свої медикаменти зі строком придатності. Додаток завчасно просигналізує про те, що термін придатности спливає. А також про те, що з”явились аналоги до ваших препаратів або в них закінчується державна реєстрація.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у квітні місяці

2. Влаштувати прибирання. Не обов”язково генеральне. Справа корисна, ще й відволікає від бажання поскролити стрічку новин. Даю підказку: можна помити холодильник. А раптом там, у вічній мерзлоті no frost, щось цікаве і давно забуте знайдеться? 🙂

3. Дочитати те, що довгий час не вдавалося дочитати через брак часу.

4. Довишивати те, що довгий час не вдавалося довишивати. Я рекордсменка. У мене у шухлядці вже кілька років лежать недовишивані янголята.

5. Взятися за новий старий проект. Не годиться сидіти зовсім без роботи. Переформатування затягується. Тому піду туди, де на мене чекають вже зараз. Звісно, дистанційно. Тим, хто змушений сидіти вдома за власний рахунок, рекомендую пошукати щось для себе онлайн. Реалізаторам продукції – спробувати інтернет-торгівлю. Зараз для цього є безліч можливостей. Той же ФБ, наприклад.

Одним словом, KEEP CALM AND WASH YOUR HANDS.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*