Як можна прикрасити квартиру просто та дешево? - Блог про Львів

Як можна прикрасити квартиру просто та дешево?

Оформлення квартири

Оформлення квартири не повинно тягнути за собою значних витрат. Прикрасити її можна недорого, якщо проявити креативність і виділити хоча б трохи часу. Це може бути друк на вашому дзеркалі чи самостійне створення декоративних елементів. Якщо ви маєте термінові витрати, то спробуйте власноруч оформити квартиру просто й бюджетно. Ми запропонуємо кілька ідей, які можуть стати для вас у пригоді.

Як виготовити домашні прикраси?

Більшість рішень можна легко реалізувати в межах бюджету сотні гривень. Тож користуйтеся цими ідеями та сміливо проявляйте свою фантазію.

Самостійно намалюйте щось

Власний витвір мистецтва сам по собі може мати дуже ефектний вигляд. Однак якщо ви не вірите у свої здібності – у тематичних блогах та на YouTube легко знайти майстер-класи про те, як виконати різні малюнки.

Картини з полотна можна придбати дешево онлайн – в Інтернеті сьогодні доступні всі матеріали для уроків живопису. Шматок товстого картону або фанери також підходить для фарбування, але вони вимагають ґрунтовки білою фарбою. Комплект акрилової фарби залежно від розміру коштує від кількох десятків гривень. Можливо, у вас є якісь залишки з уроків мистецтва вдома чи ваші діти регулярно щось малюють фарбами?

Зробіть із паперу букет із гілочок або оздоблення стін

Звичайний або тканинний папір і серветки дають необмежені можливості, коли мова йде про саморобку. Швидше за все, у вас вже є матеріали для цього проекту вдома. Такий декор буде особливо доречним у різдвяний час.

Також читайте:   5 цікавих ідей для декору кімнати

Прикрасьте наклейками коробки для взуття

Контейнери для зберігання, наявні в магазинах, можуть коштувати дорого, а у власноручному виконанні вони матимуть так само ефектний вигляд. Можна обмотати їх, наприклад, декоративною мотузкою, покрити папером або самоклейким шпоном.

Створити дошку натхнення чи візуалізації бажань

Такий власний масив натхнення стане не лише цікавим оформленням інтер’єру. Він може додатково мотивувати вас діяти та нагадувати про ваші цілі. Коркова дошка коштує до сотні гривень. Можна самостійно гарно оформити її так, як вам заманеться. Спробуйте долучити до цього заняття членів сім’ї – буде веселіше й цікавіше.

Прикрасьте свічники або банки

Банка надзвичайно зручна: її можна використовувати у багатьох місцях: як підсвічник, контейнер для зберігання на столі, у ванній кімнаті, вазу для квітів – варіантів багато. Обтягніть їх мотузкою чи розмалюйте акриловими фарбами, щоб створити з них функціональний і оригінальний предмет декору.

Використайте гірлянди

Це теж не вимагає додаткових витрат, адже зазвичай всі ми маємо хоча б один набір вогників для святкування новорічних свят. Ви можете прикрасити ними дзеркало, шторку, освітити якийсь темний куточок або покласти їх у якусь прозору чи напівпрозору ємність.

Замініть просту лампу декоративною

Цікава ідея – також змінити просту нічну лампу або її абажур.

Підвісьте горщики з рослинами за мотузки

Якщо у вас багато вазонів, то замість підвіконня їх можна розмістити… У повітрі! Вам знадобиться всього шматочок мотузки й широкий простір для фантазії. Бажаємо успіхів!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*