Через два дні мені 26 років. Для СМА це вже немало - Блог про Львів

Через два дні мені 26 років. Для СМА це вже немало

Razan

Три кити.

Через два дні мені 26 років. Для СМА це вже немало.

Я і подумав, що чому б не зараз? Чому б не на переході від 25 до 26 це зробити і написати пост про трьох китів? Вам вже напевно цікаво, що ж це за кити такі? Продовжуйте читати і все дізнаєтеся.

Постом раніше я поділився з вами сумною новиною про те, що в світ кращих пішла дівчина Даша, Даша, якій днями виповнилося 25 років. У Даші теж було СМА. Майже ровесники.

Ви звикли все бачити веселого Назара.

Веселого, але при цьому стриманого.

Назара, який завжди гострий на язик, який завжди йде до своєї мети і не відступиться. Назара, який упертий і в міру нахабний, а може і не в міру.

Назара, якого завжди є що сказати. Якої не знає що і хто скаже.

Але при цьому Назар залежимо від своїх трьох китів. Назар на 95% не може робити сам від слова ні хріна, іноді навіть тримати телефон в руках. Так, так було не завжди. І з кожним роком воно все крутіше себе проявляє. Я останнім часом люблю жартувати, що СМА – це як колишня дівчина:

Було добре, але вже так не буде.

І десь це правда. Дуже важко утримувати свої фізичні дані і функції рухливості. Те що є намагаєшся утримати за рахунок грошей і підтримки, а коли втрачаєш і слабшаєш – його вже не повернути.

АЛЕ! не будемо про сумне! Благо зараз я ще пишу і я вас змушую це читати.

Все те, що у мене є на даний момент, це все завдяки моїм трьом китам.

Перший мій кіт це близькі люди. Бабуся, дідусь, мама і хрещений. Є ще сестра, але благо її це поки обходить стороною.

Це люди які роблять зі мною майже все, але на щастя не все! Ще дещо можу.

Іра Джурик Ірина Степанівна !!!

Завдяки вам я можу майже безперешкодно вийти з дому. Я і ті 250 квартир, які живуть в нашому будинку.

Дякую вам! Я вже вам казав і скажу ще раз. Ви для мене не голова ЗРА. Ви для мене друг, в Першу Чергу, а потім Вже голова.

Другий кит – це кит моєї «команди мрії» і очолює його Alexander Kokhanovskyy. З гордістю можу сказати, що за три роки роботи в проекті Сані я ні разу не відчував що в першу чергу це мій бос. Ні, це бро, якому я можу довіритися і сказати ВСЕ, що треба. Нехай він навіть мене пошле. Але він не пошле. Він знає, що я занадто добре знаю дорогу назад і дістану його всюди! ?

Також читайте:   Як не застудитися в горах?

Ми знайомі більше 10 років, але 2.5 роки тому він довірив мені нішу в своєму проекті, повірив і не сумнівався що я впораюся, а може і сумнівався але не признавався ?

З того часу я намагаюся не підвести тебе по сьогоднішній день, і, сподіваюся, так буде ще довго незалежно від проекту, роботи або просто дружби!

Цей кит триває ще кількома чудовими хлопцями, безпосередньо моєї начальницею Elenka Lubiana яка завжди тримає в тонусі! Ця людина поєднує в собі строгість і в той же час незвичайне розуміння. Розуміння що зможу а що ні. При цьому вона ніколи не змусила відчути себе «не таким». Навіть коли я приїхав в офіс до Києва, в дт, вона перервала вже почався Дженерал і відвезла мене з Сергієм Тесленко на моє коронне місце і після мітингу продовжився! ну а як? Король тільки королівське займає.

Peter Loboda Valerii Kurovskyi і всі ті, кого я можливо забув тегнути – ви все зробили і продовжуєте робити безцінний внесок. Валера, наша розмова в машині таксиста поки Саня з Петром вирішували на чому я поїду в готель я пам’ятаю!)))

Кікени тут немає, тому передайте їй плз, Таня теж тут.

Ну і останній кит – це маленька частина моїх друзів, всіх я просто не зможу тегнути. Деякі, можливо, не хочуть, а деяких тут і зовсім немає. Це люди, які завжди підставлять своє мужнє, а іноді і жіночне плече: Денис Стребков Vadim Shlez (Юлю твою не знайшов) Daria Feshchenko (Миколи не знайшов) Вероніка Менделєєва Mikhail Semin Dmitriy Semenishchev Олексій Малецький Andrey Prokhorov Андрій – завжди буду пам’ятати твої поради, які змінили мене і продовжують змінювати. Я намагаюся прислухатися завжди, але це не завжди виходить, я знаю.

Це зовсім не повний список і я можу тегати ще довго, але будемо закінчувати.

Ці люди – це основних три кити завдяки яким я рухаюся і не зупиняюся. Рідні, робота-друзі і друзі які підтримують бо їм просто не пощастило мене знати і я впав на їх голову. ?

За наступний рік, я впевнений, трапиться як і завжди – хтось піде, а хтось прийде. Але точно знаю одне! Мої кити будуть зі мною!

Знайте, як мінімум одній людині на планеті ви були і є китом! А разом ви – я.

Три. Мої. Кита.

До зустрічі в 26!

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*