М’які меблі: готові чи на замовлення? - Блог про Львів

М’які меблі: готові чи на замовлення?

М’які меблі: готові чи на замовлення?

Кожна сім’я хоча б раз в житті робила капітальний ремонт квартири. І завершальною, найприємнішою стадією є вибір меблів для кухні чи кімнати. Коли ми замислюємося про придбання нових меблів завжди виникає таке питання – взяти вже готовий варіант або замовити індивідуальне виготовлення? У кожного з цих варіантів є свої переваги і недоліки. Сьогодні мова піде про м’які меблі, коли ж краще купити готові, а коли зробити індивідуальне замовлення.

Більшість салонів пропонують нам вже готовий варіант, і часто покупці його приймають. Це пояснюється тим, що такі м’які меблі ми вже бачимо в готовому вигляді, можемо їх помацати, спробувати, виміряти. Крім того, купивши такі меблі їх можна встановити прямо в той же день. Якщо у вас стандартне приміщення, то Ви легко зможете знайти відповідний готовий варіант. Зараз на ринку представлена величезна кількість варіантів, тому навіть найвимогливіший покупець знайде для себе відповідну модель як в плані функціональності, так і по дизайну.

Виготовлення м’яких меблів під замовлення в цьому плані програє в тому, що на їх виробництво може знадобитися досить довгий час. Однак, тут є і величезний плюс – це їх індивідуальність, унікальність і неповторність, як в плані дизайну, так і за розмірами. Розробляючи проект меблів ви можете врахувати всі особливості вашого житла, розміри, оформлення та інші моменти. Тобто ще до того, як меблі почнуть виготовлятися, вони вже буде підігнані під Ваше приміщення. Також якщо у Вам невелика квартира, з допомогою замовних м’яких меблів у Вас з’явиться можливість використовувати простір максимально ефективно.

Також читайте:   Як вибрати крісло-мішок?

Компанія «LineaRosso» займається виробництвом якісних м’яких меблів на замовлення по фотографіях та ескізах клієнтів – це і дивани на замовлення, і пуфики, і ліжка, і крісла. Скористайтеся рекомендаціями меблевого дизайнера, він допоможе Вам підготувати проект хороших, функціональних, красивих та ексклюзивних меблів.

М’які меблі: готові чи на замовлення?

Є думка, що коли Ви купуєте готові меблі – це «кіт в мішку». Адже про те, з яких матеріалів виготовлена фурнітура та інші елементи можна дізнатися тільки зі слів продавця. А ось при індивідуальному замовленні всі матеріали Ви обираєте самостійно. Речі, які є тільки у Вас, не можна ставити в порівняння масовим випуском готових моделей. Замовляючи меблі, Ви можете бути впевнені у високій якості обраного матеріалу і в ідеальному поєднанні з існуючим інтер’єром.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*