Перспективна молодь з високими сподіваннями. U-17. Перша ліга. Частина друга - Блог про Львів

Перспективна молодь з високими сподіваннями. U-17. Перша ліга. Частина друга

Перспективна молодь

Продовжуємо…

Назар Компанієць (універсал, КДЮСШ-1 «Дніпро», 2003 р. н.)

Ще один представник команди з Черкас на якого треба звернути увагу. На відміну від своїх одноклубників, про яких ми встигли поговорити, Назар Компанієць змусив на себе звернути увагу своєю працелюбністю. Він намагається встигати всюди – і в обороні, і в атаці. Окрім того, він завжди заряджений на боротьбу, тому можна не дивуватись, якщо він буде вигравати єдиноборство одне за одним. Ще один важливий момент у грі Компанійця – він виконує великий обсяг чорнової роботи. А коли, наприклад, не йде гра у Клепчі, то може повести команду за собою. Однозначно, що цей гравець міг би вже найближчим часом заграти як мінімум на пристойному рівні, якщо він і надалі бачитиме себе у футзалі.

Богдан Білюк (універсал, КІВС «Енергія-2», 2003 р. н.)

Цей гравець захисного плану здебільшого грав у другій команді КІВС «Енергія», проте іноді його підключали і до першого складу Зокрема, Богдан встиг зіграти у принциповому «енергетичному» дербі проти однолітків з «Урагану». Якщо ж повертатись до виступів за «Енергію-2» у Першій лізі, то там Богдан Білюк зарекомендував себе з хорошого боку. Це гравець захисного плану, чіпкий, завжди лізе у єдиноборства, які зазвичай, виграє, хоча подекуди здається, що він діє на межі фолу. Іноді може класно розпочати атаку непоганим пасом. Але якщо говорити про Білюка в атаці, то він покладається на свій удар (до речі, дуже непоганий). Єдиний недолік – має не зовсім великий зріст як для гравця оборони. Однак, тут одразу можна згадати Максима Чеберяка, який теж маленького зросту, проте це не заважає йому бути серед лідерів за виграними єдиноборствами та зробленим обсягом чорнової роботи в усій FAVBET Екстра-лізі. Тому, Богданові є, до чого прагнути.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Інкогніто" - "Нові імена". Анонс

Мар’ян Гурячков (універсал, КІВС «Енергія-2», 2004 р. н.)

За своїм стилем гри Мар’ян Гурячков трохи нагадує лідера «Енергії» (U-15) Олександра Гриновця, про якого ми поговоримо в одному з наступних матеріалів. Перш за все, Мар’ян виділяється своєю швидкістю та технікою. Однак, на відміну від того ж таки Гриновця, Гурячков намагається бути більше командним гравцем, тому коли він бачить, що партнер знаходиться у більш ідеальній позиції для удару, то Гурячков одразу скористається цим та видасть результативний пас. Через Гурячкова йде більшість атак другої команди «Енергії». Тому, не дивно, що часто від гри Мар’яна залежить і результат «Енергії-2» у конкретно взятій грі. Тим не менш, незважаючи на ці плюси, Мар’янові насправді ще є, над чим працювати. Зокрема, йому ще треба додати у стабільності. І тоді, можливо, йому випаде реальний шанс потрапити до основного складу «Енергії».

Далі буде…

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*