Фени Braun – інноваційні рішення для створення пишних зачісок

Фени Braun

Красиве та доглянуте волосся, укладене в шикарну зачіску – мрія кожної дівчини, яку можуть здійснити професійні майстри салонів краси. Так вважають багато представниць прекрасної статі до моменту, поки в їх руках не виявиться фен для волосся від Braun, який можна купити у Львові, Києві, Харкові та й по всій Україні в магазині Braun-Shop.

Перші кроки по завоюванню світового ринку

Історія німецького концерну почалася в 1921 році, але першу модель фена Braun компанія анонсувала лише в 1970-му. PGC 1000 став першим у світі пристроєм серед аналогів, який оснастили рукояткою, що в рази спростило його використання. У 1971 році фірмі вдалося випустити модель HLD 6, в якій класична форма девайса була представлена ​​в неповторному стилі Браун.

У ті роки прилади Браун для сушки й укладання волосся випускалися невеликими партіями і поширювалися тільки по території Німеччини. Пізніше, у 1980 році, було прийнято рішення про постачання фенів Braun в інші європейські країни, що принесло їм світове визнання.

фен Braun

Професійна фіксація і ідеальні локони без допомоги салонів краси

Після 30-и років модельний ряд фенів Braun помітно розширився. У колекції німецького концерну присутні компактні, дорожні, професійні моделі, різні за параметрами, потужністю, комплектацією та ціною. В кожному приладі пропонується кілька робочих опцій, серед яких:

  • Іонізація IONTEC. При сушінні з використанням технології IONTEC пасма стають рівними, структура волосся зміцнюється, з’являється здоровий блиск. Разом з потоками повітря подаються негативно заряджені іони, які перешкоджають появі ламкості локонів і статичної електрики.
  • Color Saver – термосенсор, який виключає вигоряння кольору, контролює температуру подачі повітря.
  • Satin Protect – тепловий датчик, за допомогою якого встановлюється температура до 70°C зі збереженням потужності повітряного потоку. Використання функції перешкоджає перегріву пристрою та захищає волосяні цибулини від пошкоджень у процесі сушіння.
  • Холодний обдув – режим охолодження повітря дозволяє зафіксувати укладку навіть найгустішої шевелюри, виключає пересушування пасм, наділяє їх природним сяйвом.
  • Інфрачервоний нагрів – прискорює процес сушіння, робить процедуру більш дбайливою для структури волосяного покриву.
  • До 5 швидкісних і температурних режимів – дозволяють підлаштовувати роботу пристрою під кожен тип волосся.

Кожен фен Braun оснащений ручкою ергономічної форми, яка забезпечує зручне розташування пристрою. Доповнюються моделі довгим шнуром з вбудованим кріпленням, що виключає перекручування чи злам проводів, і насадками: дифузором і концентратором. Перший необхідний для додання прикореневого об’єму і створення ефектних кучерів. Другий же створений для роботи з окремими локонами, дозволяє домогтися точності в моделюванні зачіски.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*