Хлопець, який змінює словом - Блог про Львів

Хлопець, який змінює словом

Разан і Воробус

Далі ж піде мова про класного хлопчину, з яким я знайомий вже фактично більше 9-ти років. Звати його Назар, хоча громадськості він більше відомий як RAZAN.

Проживає ця людина на Левандівці й ледь не кожного дня я захоплююся його справами. Не так, що сіли, «потріпали» язиками, написали кілька коментарів, всіх побакланили й далі розмов діло не дійшло.

Разан же веде активну діяльність, піднімає цікаві теми, веде боротьбу зі злочинцями, старається облаштувати громадський простір і так далі.

Ще раніше, пригадую, він навів лад із ліфтами, добився аби на вулицях Левандівки вівся відеонагляд, не було проблем із малолітніми людьми тощо.

Одразу ж живий приклад. Зустрів автор цих рядків якось на Левандівці приятеля, той запропонував випити пива на вулиці. Звичайно, це порушення громадського порядку. Та й, зрештою, Разан з його камерами може бути дуже пильним. Тому, від цієї ідеї ми відмовилися.

Підписуйтеся на блог Воробуса у фейсбуці ТУТ.

Разан є власником та адміністратором групи «Чим живе Левандівка», яка вже зараз налічує більше 20000 учасників. Це для спільноти у соціальній мережі фейсбук достатньо непоганий результат.

Також читайте:   Про відсутність Воробуса, сажотруса та чому треба бути відвертим

І, варто сказати, її чисельність стрімко росте. Я сам, час від часу, читаю дописи людей там.

Навіщо я це все пишу?

У мене виникла думка: а що, якщо Назару з його активністю та життєвою позицією потрібно задуматись над тим, аби представляти Левандівку, а в подальшому, може, і глобально Львів на більш серйозному рівні, який матиме за собою якесь підґрунтя? Депутат чи якась структура – не знаю, але точно я би хотів таку людину бачити не просто активістом. Назара можливості варті уваги. А що ви скажете, мешканці Левандівки?

Колись і автор цих рядків подавав свою кандидатуру на мера міста, але провалився. Хоча, у мене був конкретний план дій. Тепер справа за Разіком.

Наш блог може допомогти з контентом. Я часто катаюся різними районами міста й пишу про цікаві місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*