Чому так багато дівчат носять Pandora?

Pandora

Бренд «Pandora» відомий у всьому світі. Браслети та інші прикраси, засновані на модульному принципі, навряд чи залишають байдужою дівчину або жінку. Деякі люди називають їх іграшками для дорослих, але їх популярність зростає з кожним роком.

Основний принцип ювелірних виробів Pandora – це індивідуальний вибір намистин (шармів) та їх комбінацій на браслеті або індивідуальне намисто на шию. У процесі створення кожна леді відчуває себе дизайнером та ювеліром. Можна надіти одну-дві намистини на срібний, золотистий, шкіряний браслет. Можна наповнити його по максимуму і вибрати власний варіант з бажаною кількістю намистин. Хтось міняє намистини періодично, адже деякі з них містять спогади про минулі події, коханих людей та місця. Кожен зібраний браслет – це мистецтво, символіка та емоції людини, яка його створила.

Ось декілька причин, чому люди приходять до шармових прикрас і віддані їм довгі роки

  • Красиві аксесуари

    Прикраси Пандора є хорошим доповненням Вашого гардеробу, оскільки їх можна легко змінити, щоб відповідати будь-якому вбранню! Ви сьогодні носите зелений колір? Надягайте свої зелені скляні шарми Мурано. Хочете носити золотий чи срібний годинник? Змініть шарми на золоті та срібні. Є безмежні можливості!

  • Значущі та веселі

    Шарми або намистини Pandora виготовлені для вшанування моментів, подій, речей та людей, важливих у Вашому житті. Є ангел, серце, діти, капелюх на випускний, принадні камені, футбольний м’яч, тварини та сотні інших.

  • Прикраси виготовляються вручну із срібла або золота

    Всі прикраси виготовляються вручну або в суцільному стерлінзі, і в золоті, і в сріблі або в поєднанні двох. Усі камені вставлені вручну, що дає якісну намистину.

    Pandora

  • Шарми Pandora не висять у нижній частині зап’ястя

    Браслет Пандора має унікальну особливість, яка зберігає намистини розділеними на три секції. Є дві намистини, які не рухаються; вони затискаються і залишаються надягненими, тримаючи намистини по обидва боки від них. Ці спеціальні намистини називають затискачами.

  • Шарми Pandora створюють модні кольє

    Повісьте свої шарми Pandora на ланцюжок або шнур і створіть власне намисто!

Як почати носити Pandora?

  1. Виберіть свій браслет

    Ви будуєте прикрасу, починаючи з самого браслета. Багато людей вибирають класичний та популярний браслет із срібла із запатентованою застібкою. Ця застібка дуже безпечна і її легко надіти самостійно. Або почніть зі срібного браслета із застібкою із золота, або перейдіть на золото. Шкіряні браслети також доступні, у багатьох різних кольорах.

    Вам потрібно вибрати довжину браслета. Переконайтеся, що Ви залишаєте місце для шармів, коли колекція зростає! Ви повинні мати можливість покласти хоча б два або навіть три пальці між браслетом і зап’ястям.

  2. Виберіть кліпи

    Це шарми-затискачі, які не рухаються, і розділяють намистини на браслеті на три секції.

  3. Вибирайте шарми

    Для початку придбайте один шарм пандора або почність одразу із повного браслета! Втільте у шарми події, про які хочете згадувати, дивлячись на них.

Pandora

Приємної подорожі у світ Pandora!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*