Як ефективно вивчити англійську мову? - Блог про Львів

Як ефективно вивчити англійську мову?

Як вивчити англійську мову?

Англійська мова є цікавою для вивчення і хоча вона вважається доступною і відносно простою для вивчення, 750 000 слів і граматичні правила можуть налякати навіть самого сумлінного учня і створити враження, що вивчити англійську неможливо. Але я хочу сказати вам, що це не так, доки ви маєте правильну стратегію.

Основні поради щодо швидкого вивчення англійської мови

  1. Визначте мотиви для вивчення мови і знайдіть курси (репетитора) для вивчення граматичних основ

    Звичайно,знати мову це означає нею розмовляти. Та поки ви не вивчите досконало правила побудови речень та інші граматичні нюанси, Ваша розмовна мова буде незрозумілою для інших. На курсах кваліфіковані викладачі розкладуть по полицях всі нюанси, що вельми складно зробити самостійно. Також можна займатися індивідуально, з репетитором.

    Підібрати собі курс англійської для індивідуальних або групових занять раджу на цьому сайті https://www.friendsclub.online/.

  2. Читайте іноземною мовою все, до чого можете дістатись

    Класична література, обкладинки, газети, веб-сайти, електронні листи, стрічка ваших соціальних медіа, зернові. Чому? Це буде наповнювати вас новою лексикою, а також дасть змогу повторити те, що ви вже знаєте. Це допомагає вам швидко вдосконалюватися, оскільки повторення вивченої лексики дає вам нові приклади в контексті, закарбовуючи ці слова у вашій свідомості. З іншого боку, вивчення нових слів та виразів має важливе значення для формування арсеналу словникового запасу, особливо такою мовою, як англійська з такою кількістю слів

  3. Говоріть з реальними живими людьми

    Граматика вивчена і є мінімальний лексичний запас? Для чого мова, якщо не спілкуватися? Подумайте, скільки разів ви чули, як люди говорять, що вони “розуміють, але не вміють говорити англійською”. Не будь таким. Шукайте носіїв мови для неформального обміну мовою, знайдіть розмовні клуби в Інтернеті або офлайн.

    speaking club

  4. Підпишіться на подкасти чи канали Youtube (англійською мовою)

    Що вас цікавить? Гумор? Політика? Кулінарія? Знайдіть відповідний англомовний подкаст або канал Youtube. Підпишіться на декілька і слухайте або дивіться під час поїздок до школи чи на роботу. Спочатку вам можуть здатись знайомі слова важкими, але не зупиняйтеся, і незабаром ви почнете розуміти, що ви чуєте (а також дізнаєтесь багато нового сленгу від носія мови!)

  5. Подорожуйте за кордон

    Ні для кого не секрет, що англійська мова є найбільш широко розмовною мовою у світі, і з довгого списку країн для вибору можна вибрати ідеальне середовище навчання. Подумайте про Австралію, Нову Зеландію, Великобританію, США, Канаду та Південну Африку. Не соромтеся на вулиці запитувати дорогу, у кафе замовляти їжу і просто занурюйтесь у іншомовне середовище.

  6. Використовуйте своїх друзів

    Гуртом вчити легше і є серйозний мотив не залишити справу на пів дорозі. Ходіть на курси разом, дивіться англомовні фільми, діліться думками про почуте чи побачене іноземною мовою.

learn English

За допомогу у підготовці матеріалів статті висловлюю подяку спеціалістам сайту friendsclub.online.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*