Оглядовий майданчик ТЦ “Вернісаж” - Блог про Львів

Оглядовий майданчик ТЦ “Вернісаж”

Оглядовий майданчик

У 2020 році я почав більше часу гуляти містом Лева. Виною цьому, мабуть, є карантин. Поїздки, як такі, відпали, тому улюблений Львів – це якраз те, що треба. Але, у чомусь є і позитив.

У першу чергу, завдяки поїздкам на велосипеді, вдалося пізнати такі місця, про існування яких ще рік тому навіть не здогадувався.

Тому, не дивуйтеся якщо у найближчі тижні на блозі буде багато постів саме про такі місця. Тим не менше, розпочнемо з іншого, а точніше з оглядового майданчику.

Хто з блогом з самого початку його існування, ті люди знають, що свого часу ми робили великий цикл публікацій про оглядові майданчики Львова. Особисто ваш автор лазив на Ратушу, церкву Ольги та Єлизавети, Цитадель і не лише. Можливо цієї осені ще раз пройдуся по цих місцях. А все тому, що мене нещодавно мотивувало одне місце.

Випадково завдяки моїй подрузі Юліані дізнався про існування ще одного оглядового майданчика. Знаходиться він на вулиці Шевській, 12 у ТЦ «Вернісаж».

Само собою, як тільки почув про цікаве місце, одразу ж захотів туди піти. З першого разу потрапити туди не вдалося (було зачинено), але теплого п’ятничного вечора я таки виліз на на 6 поверх торгового центру.

Вказівник

Заходжу у «Вернісаж», на перший погляд нічого надзвичайного нема: магазини, бутіки, кнайпи. Але я ж то знаю, що згори цього приміщення є класний майданчик для огляду міста. Є тут ліфт, проте такий вже автор по житті, що ліфтами переважно не користується. Колись вже сидів пів ночі в одному з них, але це тема нового посту.

Також читайте:   Як дописують газ у Львові

Сходи

Піднімаюся, сходи нагадують ратушу в Івано-Франківську або ж популярний заклад міста Лева «Гасова Лямпа».

Якихось кілька хвилин і я на місці. Переді мною одразу ж відкривається чудова панорама Львовика. Поруч зі мною цією красою милуються інші люди. Наскільки я зрозумів, вони приїхали сюди з іншого міста.

Можна з «Вернісажу» побачити і Високий Замок, і центр нашого міста, і навіть вокзал. Дерев тут немає, інших перепон також, то ж сюди файно прийти й просто помедитувати.

Вид на Високий Замок

А якщо ще й кохану людину з собою візьмете, то взагалі життя вдалося. Освідчуватися тут якраз в точку.

Панорама Львова

Я би там ще стояв і стояв, але в один момент народу підійшло й у зв’язку з епідемією коронавірусу довелося поступитися своїм місцем на майданчику. Це у моїх же цілях безпеки.

Ось таке красиве місце відневдавна є у Львові. А ви були на цьому оглядовому майданчику? До речі, копійок на пам’ять не кидав. Не тому, що їх не мав, а тому, що сюди ще прийду неодноразово.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*