Шопінг у Польщі не виходячи із дому - Блог про Львів

Шопінг у Польщі не виходячи із дому

Шопінг у Польщі не виходячи із дому

Покупки в Інтернет-магазинах з кожним днем набирають популярність. Для українців найближча країна – це Польща, і курс злотого до гривні зараз не є захмарним. Порівняно низькі ціни, широкий асортимент, мінімальні терміни доставки і в основному – відсутність бюрократичних проблем у польських Інтернет-магазинах приваблюють не тільки поляків, а й наших співвітчизників.

Де купувати?

У Польщі існує величезна кількість різноманітних Інтернет-магазинів. Є універсальні, такі як allegro.pl, ceneo.pl, на яких продають жіночий або чоловічий одяг, одяг і взуття для дітей, іграшки, побутову техніку, товари для дому, спорту, туризму та багато іншого. Є також спеціалізовані. Словом, через Інтернет тут можна замовити практично будь-який товар. Більш того, багато великих магазинів мають свій Інтернет-магазин. Знайти їх дуже просто – достатньо ввести назву потрібної Вам торгової марки в пошукову систему, додавши літери pl (що означає Польща), та перейти на перший сайт у результатах пошуку.

Як купувати?

В цілому, процедура оформлення покупок в польських Інтернет-магазинах досить стандартна. Вона включає в себе кілька операцій:

  • Вибір і занесення в «кошик».
  • Заповнення персональних даних, включаючи адресу доставки.
  • Оплата (карткою або іншими способами).
  • Очікування замовлення і його отримання.

На жаль, польських Інтернет-магазинів з доставкою в Україну небагато. Більшість продавців орієнтується на польський ринок, але все ж існує кілька варіантів, як купити товари з Польщі в сусідню країну.

  • По-перше, зробити це можна через посередника, наприклад, тут – https://usain.ua/ru/poland/. Правда, в даному випадку доведеться доплатити і за його послуги, але підсумкова сума за покупки може бути привабливішою, ніж замовляти самостійно.
  • По-друге, можна замовляти товари з Польщі до України і безпосередньо. Правда, на деяких сайтах це не відразу вказується, а лише після оформлення замовлення. Тому, якщо щось вам сподобалося, то спробуйте оформити замовлення. Іноді товар можуть доставити не поштою на вашу адресу, а тільки в пункт самовивозу в яке-небудь велике місто. За свої послуги такий пункт теж бере гроші, так що враховуйте це перед покупкою.

Так що, шопінг в польських Інтернет-магазинах – справа дуже вигідна і нескладна. А ще це дуже затягує заняття. Варто спробувати один раз, як зупинитися вже просто не можливо. Сумніваєтеся? Тоді спробуйте самі.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*