Львове, роби свій вибір!

Вибори 2020

В неділю останній крок перед наступною каденцією терміном в 5 років. Хтось думає, що 5 років це мало і, навіть якщо помилився, – не страшно. Через 5 років знову те саме, знову вибір і знову нічого не зміниться.

Сьогодні маємо два варіанти: Чинний мер Садовий і його опонент – Синютка. Для когось кожен з них – ідол. Для когось – брехун, злодій і той, хто нічого не зробив або нічого не зробить. В кожного є право власної думки. Але думки!

За кого віддасте голос на виборах мера Львова в другому турі




Подивитись результати голосування

Я, як громадянин своєї держави і в першу чергу міста, в якому я живу, маю за честь і за відповідальність перш за все перед собою піти і проголосувати! Прийняти активну участь у виборі того, що буде далі. Пів години чи годину це займе – не суть. Я щоденно просиджую значно більше часу в мережі. Роблячи свій вибір – пам’ятайте. Ви не обираєте персоналію як таку. Кожен з них має команду і своє обличчя, обличчя міста. Сам Садовий чи сам Синютка, без команди, нічого не варті. Але теж саме можна сказати і про команду ?

Також читайте:   Революція в Україні: кінець домовленостям

Ви можете зробити будь-який вибір. Ви можете помилитись. Ви можете ставитись до цього будь-як. Але головне – незмінне: Прийди

22 числа на дільницю і зроби вибір. Обери активну участь, а не пасивну – лежачи на дивані.

Я хочу і надалі жити у Львові, який завжди був лідером думки, активних дій та позиції. А не У Львові, де вибір мера буде на рівні 20%. Це не дія, це – антидія.

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.11.2020 пише:

    Як на мене то тут вибір очевидний, точніше його якби і нема для нормальної людини. Викликає лише занепокоєння кількість неадекватів, що вивели в другий тур брехливого політикана.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*