ТОП рибних страв, які можна скуштувати у Львові - Блог про Львів

ТОП рибних страв, які можна скуштувати у Львові

рибне меню

Навіть взимку так хочеться помріяти про золотистий пісок та тепле море! Тож якщо до відпустки ще далеко — влаштуйте собі вечір з морською кухнею. Ми вже знаємо, які рибні страви можна скуштувати у нашому місті: просто зараз розповімо Вам. А доставка їжі у Львові миттю привезе будь-який смаколик з переліку.

На перекус

Якщо Ви мрієте про ситну рибну закуску до келиха улюбленого напою, то до Ваших послуг:

  • Чорноморський анчоус, смажений по-домашньому та приправлений скибочкою лимона.
  • Барабуля — в міру жирна, смачна рибка, в якій зовсім не відчуваються кістки.
  • Бичок-зеленчак — має нежирне філе з цікавим солодкуватим смаком. Смажиться на сковорідці до хрусткої скоринки.

А якщо хочете спробувати кожну з цих риб — просто замовте рибний мікс в ресторані Анчоусна. Для себе чи на величезну компанію друзів.

Анчоусна

На обід та вечерю

Замовити рибні страви, які підійдуть в якості повноцінного прийому їжі — теж не проблема. Просто оберіть, що Ви хотіли б скуштувати з цього переліку:

  • Традиційна чорноморська юшка — корисна та смачна перша страва. Шматочки морської риби в ароматному бульйоні.
  • Сирний крем-суп з хрустким анчоусом — страва, перед якою просто неможливо встояти. Найкраще смакує з підсмаженим бородинським хлібом.
  • Котлети з окуня з картопляним пюре — зовсім як домашня кухня, тільки з ресторану. Універсальний обід, який подобається геть усім.
  • М’ясо рапанів з грибами та томатами чері — для тих, хто навпаки втомився від традиційної домашньої кухні та хоче чогось більш цікавого.

рапани

Хочете харчуватися смачно й збалансовано? Або просто не любите смажене? В такому разі, вам точно смакуватиме сібас з овочами гриль. Те, що треба для ситного обіду в офісі.

На свято

Мабуть, дуже важко не погодитися з тим, що рибні страви — чудовий вибір для Дня народження, Нового року чи іншої домашньої вечірки. Тож для величезної родини чи компанії друзів ви можете замовити такі страви з рибою та морепродуктами:

  • Рибні мікси — великі сети, в які входить декілька видів риби. Смаколиків точно вистачить усім!
  • Рибні бургери — чудова альтернатива традиційним м’ясним. До того ж, вони дуже ситні: бургер та картопля фрі — й повноцінна закуска на вечірку готова.
  • Дорадо з овочами гриль — варіант основної страви на сімейне застілля. Одночасно смачно, корисно та збалансовано. Смакуватиме усій родині.

дорадо

Звичайно, тут не можна охопити геть усі рибні страви, які можна замовити з доставкою у Львові. Адже місцеві кафе та ресторани не втомлюються радувати клієнтів корисною, смачною та креативною кухнею. Тож мерщій пробувати щось із нашого переліку та ділитися враженнями з друзями!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*