Як вибрати одяг для танців на пілоні?

Pole dance

Танці – це спосіб покращити тіло та його пластику. Pole dance (танець на пілоні) є одним із найпопулярніших видів спорту в наш час. Це витончений танець, краса якого базується не тільки на майстерності, але на правильно підібраному одязі.

Як вибрати одяг для танців на пілоні?

Перш за все, потрібно розуміти, що під час виконання на трюків повинен бути повний контакт жердини з тілом, тому потрібно оголити руки, ноги та живіт. Одяг слід вибирати з урахуванням зручності виконання танцювальних рухів, а не власних особистих уподобань. Топ і шорти чи боді повинні бути точно за вашим розміром, тому що тісний одяг для танців на пілоні буде заважати рухам, а вільний одяг не дозволить вам виконувати маніпуляції на жердині, а просто ковзатиме по тілу.

Також одяг вибирають залежно від рівня майстерності: новачок або професіонал.

  • Для тренувань на першому місці – комфорт в одязі. Новачки можуть тренуватися у звичайних топах і шортах, але за умови, що тканина щільно прилягає до тіла. Бриджі, легінси або топи із закритою зоною плечей бажано не носити, оскільки в такому одязі ви не зможете освоїти основні елементи та рухи. Професіонали використовують спеціальні боді для пол денс, виготовлені з нековзного матеріалу.
  • Що стосується аксесуарів, шкіряні рукавички можуть додати родзинку під час виконання танцю та захистити від пухирів на перших порах. Однак якщо ви дійсно хочете навчитися відчувати пілон, краще виключити рукавички з гардеробу.
  • Виступи професійних танцюристів вимагають особливого підходу до підбору одягу для танців на пілоні. Дівчині потрібно створити єдиний образ, який буде складатися з музики, танцювальних рухів і точно підібраного тематизованого костюма. Наряд повинен бути виразним та ефектним, щоб привертати увагу глядача.
  • Одяг для танців на жердині включає ще один компонент – нижню білизну, яка забезпечить надійну підтримку спокусливих частин тіла. Потрібно ретельно підходити до вибору, щоб матеріал був непомітний, повітропроникний, без металевих елементів.

Pole dance

Для захисту колін під час танцю також надягають спеціальні наколінники (посилання на сайт)

Як вибрати взуття для pole dance?

Взуття – один з найважливіших атрибутів одягу для пол денсу. Для новачків достатньо носити шкарпетки, мокасини, кеди або бути босими. Однак, якщо ви вирішили не носити взуття, слід пам’ятати, що вам доведеться постійно тягнути носок, і це трохи незручно робити без взуття. Зазвичай професіонали носять стріпи, оскільки вони дозволяють добре фіксувати стопу, усуваючи вивих, візуально роблять худенькими ноги.

Сьогодні пол денс – це особлива творчість. Всі танцювальні елементи в гармонії повинні поєднуватися з належним чином підібраним для танцю на пілоні одягом та музикою. А весь необхідний одяг та аксесуари для pole dance можна підібрати в Інтернет-магазині тут.

Pole dance

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*