У чому полягає успішність людини? Частина перша - Блог про Львів

У чому полягає успішність людини? Частина перша

Успіх людини

Мені тут запропонували взяти участь у телепередачі “Супермама” (але відразу попереджаю, писанина буде не про це).

А я ніразу її не дивилась, навіть не розуміла про що і на якому каналі. І от подивилась в ютюбі. Значить суть така, що чотири мами ходять одна до одної в гості, дивляться на побут, на виховання і обсирають одна одну).

І от що я зауважила: у них всіх ідеальні квартири. Такі от каталожні. Причому одна із учасниць танцівниця, інша актриса (якась не відома), мама в декреті, які торгує стоком в інтернеті і ще якась така з косичками – власниця салону чи що.

І от прям всі живуть у супер апартаментах? Мене, конечно, комплекси не розібрали, бо мені подобається моя квартира – 65 метрів в новобудові з дизайнерським ремонтом, правда зробленим 12 років, тому і там народилось, і росте 4 дітей, але стан близький до ідеального(особливо після роботи клінінгової служби).

Але все рівно ці телевізійні “житла” і моє не до порівняння. Правда у мене є подружка, яка обожнює цю телепередачу і каже, що там є “нормальні” квартири, ну у значенні, що стрьомні, навіть, каже, була комуналка (вони ще є?). Але я не маю нервів усі випуски передивлятися, тому говорю про той, що бачила.

Мій висновок – ці квартири зняті або подобово, або просто зняті – не вірю, що ці люди у такому молодому віці купили собі такі гарні квартири у Києві. А інші ж то дивляться і комплексують.

Це мені 39 і мені пофіг на всі успішні успіхи, бо для себе я мегауспішна. Бо знаєте, що для мене успішність? Це коли ти можеш дозволити все, що захочеш і твої бажання співпадають із можливостями. І це не тільки про гроші, а й про час. Тобто захотіла – поїхала на лижі, не чекаючи вихідного (ну бо в вихідний треба працювати))), захотіла – на море, не чекаючи планової відпустки (бо з моря теж можна, як дуже треба, працювати). Ну от таке.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді місяці

І взагалі оці успішні успішні, яких нам нав’язують – покажіть мені, де вони? Де ці люди серед нас у Львові, які в місяць по 10-20 тисяч доларів заробляють? І тисяча-дві-п’ять для них от так – “тьху”.

От ми 6 років тому купили дачу. Шукали таку ділянку, де є багато будинків, сусідів, людей, які живуть там постійно. Знайшли в лісі таку красу, але там не більше 5 людей живе і то не регулярно. Але, на щастя, за ті роки, там вже купили з десять-п’ятнадцять ділянок і будуються – тобто, як на пенсії переїдемо туди жити, то будемо мати достатньо сусідів. Але пропри те, там ще є купа чудових ділянок за ціною від 2 до 6 тисяч доларів за 6 соток. І що?

Черга стала? Ага, щас. Тобто навіть 2 тисячі – це великі гроші.

Причому я не говорю про тих, хто на мінімалку живе. Люди мають машини, літають на море, ходять у ресторани інколи, але у них немає зайвих 2 тисячі.

Далі буде…

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*