40 казок пустелі. Квіти на піску та кольоровий каньйон - Блог про Львів

40 казок пустелі. Квіти на піску та кольоровий каньйон

Квіти в Єгипті

Одним з найсокровенніших явищ у пустелі є квіти, звісно, що зустрічаються вони в край рідко, але все ж таки їх можна побачити. За словами місцевих мешканців ці квіти поодинокі і схожі на цвіт водяної лілії, яка поодиноко пробивається крізь пісок.

Цвітуть в пустелі і кущі дрібненьких руж, які майже не розкриваються з бутона, і тільки ледь розтуливши свої пелюстки ковтають сонце, і починають наповнювати довкола себе простір тонкими трояндовими ароматами, як бедуїни тут же ж їх зривають і заготовляють як чай.

Інші ж квіти, які ростуть над морем -це насправді не квіти, а листя, яке на кінцях має червоне, біле, а то ї оранжеве забарвлення, в якому є малесенькі поодинокі квіточки, на які , як правило ніхто не звертає уваги.

І ці квіти,що позаду мене, насправді листяний кущ.

Також читайте:   Як Воробус зажав 200 гривень

Африка різна, дуже і дуже різна. Її не можливо збагнути, але якщо її побачити, в неї неможливо не закохатися.

Каньйон

КОЛЬОРОВИЙ каньйон

Каньйон має протяжність близько 800 м. Маршрут легкий і цікавий навіть для дітей, але руки повинні бути постійно вільні, щоб Ви могли мати можливість підтримати і страхувати себе. Провідник, місцевий бедуїн, покаже Вам найкращі стежки і найкрасивіші ділянки каньйону , і , можливо, Ви відчуєте, що йдете по руслу висохлої річки адже Кольоровий каньйон насправді утворений ерозією води по пісковику і вапняку.

На шляху будуть скелі, що випромінюють кристалічний блиск або мають металеве мерехтіння, і інші – з м’якою бархатистою структурою.

У деяких місцях стіни каньйону звужуються, формуючи тунель з таємничою атмосферою. А при спуску на Вас чекає смакування чаєм, яким бедуїни частують подорожніх.

Автор статті: Olena Bilous.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*