Яка найсмачніша піца та де замовити? - Блог про Львів

Яка найсмачніша піца та де замовити?

піца

Коли ви чуєте слово “піца” на обличчі мимоволі з’являється усмішка – незалежно від стилю чи різноманітності інгредієнтів, 4 сири, з баварською ковбаскою та пепероні, до тонкої скоринки, покритої овочами – піца незмінно досягає вершини списку улюбленої їжі. Ви можете замовити піцу, Хмельницький хвалиться однією з найкращих піцерій – LA П’ЄЦ. Вибір тут великий, на якому варіанті зупинитись?

Піца Карбонара

Карбонара – це класична, проста римська паста з яйцями, в’яленою свининою, сиром та великою кількістю чорного перцю. LA П’ЄЦ створили піцу на основі цього рецепту. Фішка в приготуванні полягає в тому, щоб додати яйце в кінці, в той самий момент, коли запечеться решта піци. Нарізати цю піцу не зовсім просто, тому LA П’ЄЦ подбали про це заздалегідь.

Карбонара, як правило, складається з панчетти, яєчних жовтків, жирних вершків, часнику та великої кількості свіжо меленого чорного перцю. Твердий італійський сир також додається в процесі приготування, при цьому гострий Pecorino Romano є частим вибором, але також використовується солоний і м’який пармезан.

Шинка і домашня баварська ковбаса – основний м’ясний акцент. Замовити піцу просто, протягом години ви будете насолоджуватися неймовірним смаком.

Кватро Формаджі

Піца Кватро Формаджі – якщо ви шукаєте надзвичайно сирну піцу, то ця італійська класика точно для вас! Quattro formaggi, звичайно, означає чотири сири, і традиційно ці чотири сири включають моцарелу, рікоту, пармезан та дорблю.

Також читайте:   Мистецтво вибору: де знайти якісні інгредієнти для специфічної кухні

Смачна піца з чотирьох сирів готується з неймовірними та смачними сирами на тонкій та хрусткій скоринці піци, з додаванням груші та волоського горіха. Це просто божественно!

Піца Маргарита

Традиційна неаполітанська піца, яку полюбляють не тільки діти. До складу входить сир моцарела, помідори та томатний соус та свіжий базилік.

Історія говорить, що в червні 1889 р. Піцайоло Раффаеле Еспозіто, шеф-кухар піцерії Бренді, винайшов блюдо під назвою “Піца Маргарита” на честь королеви Італії Маргарити Савойської та об’єднання Італії, оскільки начинка – томат (червоний) моцарела (біла) та базилік (зелена), інгредієнти, натхненні кольорами національного прапора Італії.

Максимум смаку – мінімум інгредієнтів. Чудове поєднання складових не залишить нікого байдужим.

Капричоза

Піца капричоза – це стиль піци в італійській кухні, що готується з сиром моцарелла, італійською запеченою шинкою, грибами, артишоком та помідорами. Можуть використовуватися, як білі гриби так і печериці. І це все на тонкій запашній скоринці.

Піца – чудова страва, яка пасує до будь-якої нагоди, чи це затишні вечори чи весела компанія. Ви завжди можете покластися на доставку від LA П’ЄЦ https://lapiec-pizza.km.ua/.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*