Все, що потрібно знати про жіночі сандалі - Блог про Львів

Все, що потрібно знати про жіночі сандалі

жіночі сандалі

Літо – це чудова пора. І всі жінки заздалегідь з радістю готують новий гардероб. Але коли йдеться про сандалі, легко загубитися. Адже Ви не тільки повинні враховувати комфорт взуття, але й поєднання з вбранням. Які кольори поєднаються разом? Чи не занадто велика висота каблука? Де доречно носити босоніжки? І це далеко не всі запитання, які Ви можете собі задати.

Ось декілька порад, які повинні допомогти Вам у виборі відповідних сандалій для Вашого вбрання, а також на що слід звернути увагу при їх носінні. Зорієнтуватись у сучасних модних трендах можна на сайтах брендового взуття, наприклад тут https://monoad.com.ua/obuv-woman/sandalii/.

Різні типи сандалів

  • Жіночі плоскі сандалі. Ідеально підходять, якщо Ви хочете розслабитися. Виберіть нейтральний колір, такий як чорний або нюдовий, якщо Ви хочете зберегти акцент на вбрання. З іншого боку, металік – це чудовий варіант, якщо Ви хочете додати акценту своєму вбранню, а прикрашені плоскі босоніжки – чудові для відпустки і неформального одягу.
  • Сандалі на танкетці (платформі). Сандалі на танкетці ідеально підходять, якщо Ви хочете додати висоти своєму вбранню, не взуваючи каблука. Вони напрочуд зручні завдяки додатковій підтримці супінатора, що робить їх ідеальним вибором, якщо Ви не надто впевнені на звичайних каблуках. Ознайомитись із сучасним асортиметом сандалів на платформі можна тут: https://monoad.com.ua/obuv-woman/sandalii/na-platforme/
  • Мюлі. Якщо Ви хочете легкості в носінні, тоді Вам обов’язково слід вибрати мюлі. Просто насуньте їх на ногу і біжіть по справах.

мюлі

Як носити сандалі з сукнями

Що стосується літніх нарядів, сукні – очевидний вибір для багатьох. Вибір легких плаваючих тканин допоможе Вам залишатися прохолодним у спекотну погоду, і сандалі можуть стати ідеальним супутником взуття.

Носіння сандалів з максі-сукнею може виглядати чудово. Якщо Ви хочете зберегти речі повсякденними, подивіться на розслаблений стиль взуття, такі як плоскі сандалі. Якщо ж Ви прихильник міні, то танкетки – чудовий вибір, оскільки вони витягнуть Ваші ноги.

Чи можете Ви носити босоніжки з костюмом? Якщо це особливий випадок, підійдуть брюки, які звужуються до щиколотки. Виберіть контрастний колір Вашого костюма та зробіть справжній стильний комплект!

з чим носити сандалі?

Чи можна носити босоніжки зі своїм весільним платтям? Звичайно! Та якщо Ваше весілля серед поля або на пляжі, босоніжки на шпильці не будуть практичними. Також майте на увазі, що це взуття, яке Ви будете носити більшу частину дня, довго будете на ногах, тому комфорт є ключовим!

Чи можете Ви надіти босоніжки з випускним платтям? Так! Як і на весіллі, подумайте розумно, якщо планується танцювати всю ніч, найкращим буде варіант танкетки.

Чи можете ви носити босоніжки з колготками? Ви, звичайно, можете! Босоніжки на підборах – ідеальний вибір для носіння колготок влітку (або в будь-який час року!). Одягаючи колготки, Ви також можете трохи зійти з розуму, вибрати джазові візерунки або яскраві кольори і справді виділитися серед натовпу!

Не бійтеся проявити трохи творчості, коли справа стосується носіння сандалів, насправді, чому б не побалувати себе кількома різними парами і по-справжньому зміксувати їх з одягом!

жіночі сандалі

При підготовці матеріалів для статті мені допоміг ось цей сайт.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*